Dnes som bol prvýkrát na Zumbe a musím uznať, že už dávno som sa takto neodreagoval. Spočiatku som to mal chuť zabaliť, ale som rád že som ostal až do konca. Otázka znie prečo chalani nechodia cvičiť Zumbu? Aké sú tam dôvody? Chlapy vyjadrite sa hlavne vy
Neviem prečo majú chlapy tendenciu myslieť si, že Zumba je len pre baby a gayov. Poznám aj heterákov, ktorí chodia na zumbu a vôbec sa za to nehanbia, veď sa nakoniec nemajú začo
Zumba je v prvom rade o zábave. Je to reset, ktorý potrebuje v dnešnej uponáhľanej dobe potrebuje asi každý. Pokiaľ máte radi Latino hudbu, tak vrelo odporúčam každému nenechajte sa obmedzovať a kašlite na predsudoky
Nikdy som sa o ňu nezaujímal a okrem pohybu to nemá žiaden iný efekt, popravde ani nvm, ako to vlastne vyzerá, predstavujem si to ako nejaké rytmické, až tanečné cvičenie typu aerobic ( ak sa mýlim, opravte ma). Dávam prednosť multiužitočným cvičeniam.
Práve som si spomenula ako mi dvaja kamaráti hovorili story ako dostali spásonosný nápad chodiť na zumbu a očumovať ta ženské zadky/cicky a vôbec ženy... a že síce pohľad bol super, ale obaja boli po hodine tak kondične vyčerpaní, že sa tam už radšej nikdy nevrátili
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
aj mna
zumbujuci chlapi su rovnako, ak nie este viac vtipni, ako moj otec v bezeckych leginach.
A fakt, ze sa tomu venuje 7 rokov neznamena, ze to nie je vtipne.