Zaujímalo by ma aké dievčatá sa vám povahovo páčia ..
A či máte radi ak za vami dievca dolieza a kurizuje .. alebo máte radi ked vy môžete kurizovať ,bojovať o nu a doliezať ... ?? .... a môžete napísať co vám na dievcatach vadí ?? a co na nich mat
musi sa mi pacit a byt mat minimalne stredoskolske vzdelanie samozrejme v hlave a nie len na papiery neviem presne opisat presne typ, lebo kazda baba je jedinecna
@lacike90 ...stotožňujem sa s tvojím názorom ...no dodal by som , že by to už mala mat v hlave aspoň z časti usporiadané ...a na kráse až tak nezáleží , hlavne aby sme si rozumeli
Milá, úprimná, inteligentná,.. Ja som skôr na tichšie typy, ale to je 100% subjektívne. Či ide ona po mne, alebo naopak je úplne jedno, ak si padneme do oka.
A čo mi vadí? Ked sú sliepky, proste SPROSTÉ. Alebo príliš agresívne.
Čo sa vzhľadu týka, nemám presný vzor. To sa nedá vysvetliť (bez fotky )
ano jasne na krase nezalezi, ja som to len tak myslel aby sa mi celkovo pacila...nemusi to byt modelka, alebo baba z a ktoruo by sa mi kazdy chalan otacal ako som pisal: musi sa pacit mne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Doliezanie z jej strany mi nevadi... Hlavne preto, ze ja nie som prave doliezavy a "bojovny" typ.
Mam rad zelene a fialove vlasy. Idealne v dredoch. Cierna je tiez fajn
A čo mi vadí? Ked sú sliepky, proste SPROSTÉ. Alebo príliš agresívne.
Čo sa vzhľadu týka, nemám presný vzor. To sa nedá vysvetliť (bez fotky )
ano jasne na krase nezalezi, ja som to len tak myslel aby sa mi celkovo pacila...nemusi to byt modelka, alebo baba z a ktoruo by sa mi kazdy chalan otacal ako som pisal: musi sa pacit mne...