@4 presne tak - ide o súmernosť postavy - pretože niektoré dievčatá s veľkým zadkom vyzerajú dobre, napr. fitnesky, no na druhej strane sú dievčatá ktorých veľký zadok mi dvíha žalúdok...tým mám na mysli dievčatá ktoré majú obezitu alebo nadváhu...
ja by som to zhodnotil tak, že žena, ktorá nemá rici ani cici pre mňa nie je ženou. Úprimne sa môžem priznať, že sa mi páčia viac dievčatá, ktorým nie sú vidno rebrá a kosti (čiže žiadne vychrtliny) ale ktoré je naozaj za čo chytiť.
@lawey jasne že môžu, ale podla mojho nazoru to nieje take definitivne, viem to z vlastnej porovnavacej skusenosti,preto som sem dala anketu... nechcem sa hadať
tak ale je rozdiel či ma niekto veľký zadok lebo je rozkysnutý, alebo ma niekto veľký zadok z cvičenia a potom zas čo je veľký, aj môj zadok je veľký, ale zas v porovnaní s Nicki
@moonbeam To som myslela ironicky ja ju hrozne nemam rada ano bola taka chuda ako ja a j*b zvatsila si prsia aj zadok a chvali sa tym aka je dokonala proste
@kail91 tak ja neviem. mne toto príde ako keby to nepísal chlap. Proste čo mám kamarátov okolo seba. môžu mat akékolvek sebavedomie ale proste ked je niekde naokolo zadok tak ho neprehliadnu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
Aspoň je danú slečnu za čo chytiť ....
som zena a nenavidim rite obrovske ako kufor inak @4
Seksy jak dva keksy -.-
Inak @4
a inak ne