teda uz sa ma to netýka teraz :/ , ale inak je to uplne super pocit takéto sprchovanie/kupanie :3 nechápem ako to moze niekomu vadit , ako chápem nie kazdy den, ked nie je cas, ale ked je cas tak vzdy!
Mne to prekáža pokiaľ do tej sprchy nejdeme vyslovene za iným účelom
Proste chcem mať pri umývaní a rituáloch s tým spojenými pohodlie a teda súkromie.
No a ten môj by sa so mnou sprchoval furt .. ked si chcela názor chlapov
@veroniques presne takto nejak to berie aj ten môj, v opačnom garde na svoju obranu, nie je pravda, že by som to od neho vyžadovala furt alebo čo, ale mne to proste chýba a myslím si, že by občas mohlo byť aj po mojom
Nooo ako chlap by sa nemal menit je to kravina menit druheho tak aby ti vyhovoval...
ako vela krat tu porovnavas ako to maju vo vztahu iní potom co vas vlastne spaja?
@rocafella ďakujem za odpoveď konkrétne v tomto prípade som toto založila lebo on chcel, aj keď je pravda že občas to robím... Ale ono je to skôr také, že ja už to mám vyriešené, len by ma zaujímalo, ako k tomu pristupujú iní
Čo nás spolu spája.. Myslím, že je toho viac, ako týchto nesúladov, len proste tam je všetko v poriadku, preto nie je treba to riešiť
A k tomu menenie druhého, osobne si myslím, že to až taká kravina nie je, predsa len toto nie je nič závažné na to, aby to znamenalo koniec vzťahu.. Vzťah je aj o komunikácii a riešení takýchto nesúladov, hľadaní kompromisov (pretože 100 % rovnakú osobu nenájdeš), a my sme si toto vydiskutovali
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Proste chcem mať pri umývaní a rituáloch s tým spojenými pohodlie a teda súkromie.
No a ten môj by sa so mnou sprchoval furt .. ked si chcela názor chlapov
Inac k teme.. Vzdy pri tom minieme strasne vela vody hmm chudaci africania co by za to dali
ako vela krat tu porovnavas ako to maju vo vztahu iní potom co vas vlastne spaja?
Čo nás spolu spája.. Myslím, že je toho viac, ako týchto nesúladov, len proste tam je všetko v poriadku, preto nie je treba to riešiť
A k tomu menenie druhého, osobne si myslím, že to až taká kravina nie je, predsa len toto nie je nič závažné na to, aby to znamenalo koniec vzťahu.. Vzťah je aj o komunikácii a riešení takýchto nesúladov, hľadaní kompromisov (pretože 100 % rovnakú osobu nenájdeš), a my sme si toto vydiskutovali
ale mám otázku, čo sa v tej sprche robí? každý umýva seba, alebo čo