@drusilladayerova si tu asi nová, ale sme dvaja na tento nic ja - filip a Mário môj priateľ s webkou mato29...keď on odpisuje komenty tak je nepodpísaný a keď ja tak som podpísaný filip.....tak sa vie o koho ide.......ostatný to už poznajú...filip
v minulosti som sa podpíspval na nic mato29 filip a napísali mi, že som fake.....je to jasan?
To vám nepoviem. Pre mňa je najkrajšia a najlepšia moja priateľka, a nemyslím si že by bola zrovna nejaká modelka, tieto veci fakt nie sú až tak strašne dôležité.
Všeobecne ma z fyzických vlastností vedia na babe zaujať oči a nemusí mať postavu ako miss univers, ale keď je nafúkaná tak môže mať krásu akú chce kto by s takou vydržal dlhodobo ... @herecka29 fyzická krása je len bonus tak by sa to malo brať, keď to bude ten praví tak mu to bude fuk.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Prd.
ale ak dievča nemá dobrú postavu tak to sa ešte stále dá zmeniť fitko je určite lacnejšie než plastická operácia
v minulosti som sa podpíspval na nic mato29 filip a napísali mi, že som fake.....je to jasan?
nie neboj sa. kazdemu ide vylucne o vnutro!!!
(su vianoce nejdem byt vulgarna-AZ NAPRSI A USCHNE)
Charizma ja najviac. Amen.