Potrebovala by som chlapský pohľad na vzťah (prípadne názor ženy, ktorá chápe mužskú dušu), pretože moje kamarátky iba pritakávajú na moje myšlienkové pochody a myslím, že sú úplne mimo (tie moje pochody).
Predovšetkým na neho netlač a daj mu pocit, že on rozhoduje o tom, akým smerom ísť. Ale keď ti povedal, že sa do teba nezaľúbil, tak asi to bude len na kamarátstvo, tá iskra na začiatku tam musí byť podľa mňa.
Tlacila si prilis na pilu. Vztah cez pol republiky ma uspech vo velmi malom percente, ale ok no. Spravil by som tak, ze nejdes teraz tu davat nejake podmienkove sluby a posledne razy a pod. Proste prestan tlacit, uzivaj si momentov, toho ze sa ti lubi a ty jemu, bud sama sebou a tes sa na stretnutia. Nemusis to nalepkovat, vnimaj to zatial spontanne bez tej tony premyslania a tak aj s nim komunikuj.
Aj s nim poflirtuj zensky, nech zatuzi po fyzicne a sucasne treba posobit v pohode a otvorene. Aby mu zisla mysel z toho stihackovania, lebo rychlo utecie...
Btw tu niesu taky strasy ludia, si namn nalozila teda,
podľa mňa by si sa až príliš obetovala a prispôsobovala..aby si si kvôli nemu našla aj inú prácu,len aby si s ním mohla byť...a prečo si on nenájde prácu na opačnom konci slovenska len aby s tebou mohol byť? podľa mňa ti to za to nestojí..a keď neprejavoval záujem už od začiatku,tak pochybujem,že bude potom..a podľa mňa si mala byť viac taká netýkavka,nesnažiť sa toľko...veď to je creepy,že si s ním píšeš,párkrát sa s ním stretneš a už uvažuješ o tom,že sa presťahuješ a by si si našla prácu na opačnom konci slovenska
ale to je len môj názor na vec,nie chlapský.
ale inak súhlasím s @5 , nedávaj tomu nálepky, teraz si viac ako kamarát, teraz je to už vzťah atď. proste to nerieš a uvidíš časom, ako sa to vyvinie. obom vám bude voľnejšie, keď nebudete musieť premýšľať nad tým, "ako na tom ste" a "kedy sa dáte dokopy" a podobné veci. to vôbec nie je podstatné
@yoss ale tak ono to bolo v pohode, tá iskra preskočila, len no neviem či ty by si sa zaľúbil do niekoho, kto na každom stretnutí do teba hustí ako to bude a je polku ofučaný
@limetkajaja ono jasné, že som si načala kufre baliť,ale to len uvažujem doďaleka do budúcna...keby som bola taká creepy, tak odmietnem tú prácu, čo sa mi naskytla teraz a netrčím tu ďalší rok ja by som ani nechcela aby prišiel on sem, lebo ja chcem odtiaľto odísť a on si akurát zariaďuje vlastné bývanie tam ale vďaka za názor, presne tá netykavka by som mala byť
@matwejo úplne mimo, až toto bude vyzerať creepy, ale myslela som si, že ty sa vyjadríš ako jeden z mála normálne, lebo tak ozaj ja sem už roky chodím čítať blogy a fóra a také výrazne typy som si už dávno všimla, čo tu sú a ako sa prezentujú
Mimochodom len dodam, ze toto by si si podla mna mala vsimat aj ako vyraznu povahovu crtu. Ja nemusim chlapov, ktori sa nevedia rozhybat, nevedia prejavit to co chcu. Opatrny neopatrny, kazdy sa raz ci viackrat v zivote sklamal, ale robit z toho nejaku ultimate vyhovorku je podla mna mimo. Nema 15rokov. Ale ty si zena, takze chapem ze ho vo vsetkom budes obranovat ja asi len tolko ze uz vseobecne snazit sa o vztah s niekym kto vlastne ani nevie ci ho chce, nie je ziadna vyhra.
@jackskellington mozno je to uplne mimo ( a mrzi ma, ze som nenapisal, co si ty "ocakavala", , nevedel som, ze su aj nejake kriteria dane ), ale je to moj chlapsky pohlad na vec. Pokial by som nemal mat chut zutekat a investovat cas do spolocnych momentov, potrebujem z druhej strany citit pohodu. Sucasne v nom urcite obklukou vyvolat aj nejaku tuzbu. On citi teraz len nutnost a kedze sa sklamal, tak sa boji. bud a posob spontanne, otvorene, veselo, ked sa stretnete, tak sa neries buducnost kym nieste viac naviazani. On potrebuje pevnejsiu podu...
Inak samas si identifikovala problem, o tomto sa ja zvyknem skor s kamaratmi pobavit, ktori ma poznaju a daju mi rady, ktore si cenim. My sme len nejaky zlomok toho co ma vyznam pocuvat. Skus kamaratov urcite.
Ale cenim si, ze posobim ako vyrazny typ. (ak som to spravne pochopil)
Ked sa sklamal, tak ma pocit, ze ako rychlo si vybudujes s nim vztah, tak rovnako rychlo s nim ten vztah niekedy v budcnosti ukoncis.
A preco na nho tlacis? Kto by chcel babu, ktora na niekoho tlaci...ved to potom v celkom vztahu budes nanho tlacit s kazdou vecou?
@matwejo nie práveže ja som mimo témy napísala, nie ty ja som len chcela počuť objektívny názor, predsa len väčšinou kamarátky sú už subjektívne a nemusí to byť vždy pre dobro veci
pochopil si správne, aj ja ďakujem
@jackskellington ahaaa, no keby tam bola dvojbodka, menej by ma to zmiatlo, bral som to ako vycitku
Uz chapem.
Kedze si chcela chlapsky nazor, myslel som kamaratov skor, ... a kazdy nazor je subjektivny, len zalezi od davky nadhladu, dobra kamaratka by si to mala uvedomovat
Podmienkami a tlakom na neho nič nevyriešiš, tak to zbytočne nekomplikuj jemu a ani sebe.
Ak sa stretávate len zriedka + je tam ešte nedobrá skúsenosť v podobnej situácii, tak sa chlapcovi ani nedivím, že je opatrný. Každý reaguje inak, preto treba osobitný prístup.
Povedal ti, že ťa má radšej ako kamarátku, preto si myslím, že by tam niečo mohlo byť, ak je to tak samozrejme aj s tvojej strany. Len všetko chce čas.
Ak to chceš urýchliť a niečo sa ti na tom nepáči, tak komunikuj a povedz mu to... ale nie nútene a s nátlakom.
boze, s tebou by som tiez nechcela nic mat, kebyze som chlap, ide z toho akasi zufalost
a to vazne mas 24 rokov a surne hladas vztah a preco si to komplikujes tym, ze je to osoba od teba tak vzdialena? a neboj sa, nie si taka stara, ze by si navzdy skysla sama...
ah... "už mal babu z opačného konca Slovenska a neklaplo to" ... takže teoreticky, ak si nájde babu v rovnakom meste kde byva a neklapne im to tak potom už nikdy nebude chcieť babu z toho mesta? ...
to že niečo raz neklaplo neznamená že to neklapne nikdy... ale whatever...
netlač naňho, porozpravajte sa, zisti čo chce on, povezd mu čo chceš ty (bez toho aby si ho do niečoho nutila, len ho informuj) ak sa zhodnete tak fajn snažte sa, pokračujte, ak sa nezhodnete nemá to dalej vyznam, lebo každý mate inu predstavu o vzťahu...
divne,ze to tu ešte nikto nespomenul,ale tak ja sa opýtam ....ako stretnete sa raz za čas,podla tvojho názoru je tam iskra,chceš niečo viac a ty tam prides ofučaná a odrádzas ho? wtf kde je logika?
Ved pri tom stretnuti by si mala lietat 2 metre nad zemou,ze si s nim.Fakt ženská logika ,alebo skor nelogika ma dokaze neskutočne vytáčat.
Dojebete veci na začiatku,lebo sa správate uplne inak ako to vlastne cítite,niektore maju potrebu hrat nejake prijebane hry na nedostupnost a prosíkanie sa a potom sa to snažíte zachránit ked už je neskoro.
čo vidím ako hlavný problém, tak na neho proste príliš tlačíš, nech ti dá nejaké jasné stanovisko, jasné rozhodnutie, ale mám pocit, že v prvých fázach vzťahu je to nemožné, rovnako keby niekto na teba podobne tlačí, tak sa zachováš rovnako... aj keď je niekedy fajn vyjasniť si veci hneď na začiatku, tak to nechaj na neho, nechaj ho aby bol dominantný a prejavil sa, nechaj ho rozhodovať... ale neprispôsobuj sa zase vo všetko, veď máš predsa svoj život, svoje hodnoty, záľuby, ...
príliš premýšlaš, skús sa uvoľniť a nechať veci plynúť, netlač na neho a užívaj si pekné chvíle keď ste spolu... držím palce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Tlacila si prilis na pilu. Vztah cez pol republiky ma uspech vo velmi malom percente, ale ok no. Spravil by som tak, ze nejdes teraz tu davat nejake podmienkove sluby a posledne razy a pod. Proste prestan tlacit, uzivaj si momentov, toho ze sa ti lubi a ty jemu, bud sama sebou a tes sa na stretnutia. Nemusis to nalepkovat, vnimaj to zatial spontanne bez tej tony premyslania a tak aj s nim komunikuj.
Aj s nim poflirtuj zensky, nech zatuzi po fyzicne a sucasne treba posobit v pohode a otvorene. Aby mu zisla mysel z toho stihackovania, lebo rychlo utecie...
Btw tu niesu taky strasy ludia, si namn nalozila teda,
ale to je len môj názor na vec,nie chlapský.
@yoss ale tak ono to bolo v pohode, tá iskra preskočila, len no neviem či ty by si sa zaľúbil do niekoho, kto na každom stretnutí do teba hustí ako to bude a je polku ofučaný
@limetkajaja ono jasné, že som si načala kufre baliť,ale to len uvažujem doďaleka do budúcna...keby som bola taká creepy, tak odmietnem tú prácu, čo sa mi naskytla teraz a netrčím tu ďalší rok ja by som ani nechcela aby prišiel on sem, lebo ja chcem odtiaľto odísť a on si akurát zariaďuje vlastné bývanie tam ale vďaka za názor, presne tá netykavka by som mala byť
@matwejo úplne mimo, až toto bude vyzerať creepy, ale myslela som si, že ty sa vyjadríš ako jeden z mála normálne, lebo tak ozaj ja sem už roky chodím čítať blogy a fóra a také výrazne typy som si už dávno všimla, čo tu sú a ako sa prezentujú
Mimochodom len dodam, ze toto by si si podla mna mala vsimat aj ako vyraznu povahovu crtu. Ja nemusim chlapov, ktori sa nevedia rozhybat, nevedia prejavit to co chcu. Opatrny neopatrny, kazdy sa raz ci viackrat v zivote sklamal, ale robit z toho nejaku ultimate vyhovorku je podla mna mimo. Nema 15rokov. Ale ty si zena, takze chapem ze ho vo vsetkom budes obranovat ja asi len tolko ze uz vseobecne snazit sa o vztah s niekym kto vlastne ani nevie ci ho chce, nie je ziadna vyhra.
GL kazdopadne.
Inak samas si identifikovala problem, o tomto sa ja zvyknem skor s kamaratmi pobavit, ktori ma poznaju a daju mi rady, ktore si cenim. My sme len nejaky zlomok toho co ma vyznam pocuvat. Skus kamaratov urcite.
Ale cenim si, ze posobim ako vyrazny typ. (ak som to spravne pochopil)
A preco na nho tlacis? Kto by chcel babu, ktora na niekoho tlaci...ved to potom v celkom vztahu budes nanho tlacit s kazdou vecou?
a ešte nasilu, neviem, neviem, mne sa to nezdá, no
pochopil si správne, aj ja ďakujem
Uz chapem.
Kedze si chcela chlapsky nazor, myslel som kamaratov skor, ... a kazdy nazor je subjektivny, len zalezi od davky nadhladu, dobra kamaratka by si to mala uvedomovat
Ak sa stretávate len zriedka + je tam ešte nedobrá skúsenosť v podobnej situácii, tak sa chlapcovi ani nedivím, že je opatrný. Každý reaguje inak, preto treba osobitný prístup.
Povedal ti, že ťa má radšej ako kamarátku, preto si myslím, že by tam niečo mohlo byť, ak je to tak samozrejme aj s tvojej strany. Len všetko chce čas.
Ak to chceš urýchliť a niečo sa ti na tom nepáči, tak komunikuj a povedz mu to... ale nie nútene a s nátlakom.
a to vazne mas 24 rokov a surne hladas vztah a preco si to komplikujes tym, ze je to osoba od teba tak vzdialena? a neboj sa, nie si taka stara, ze by si navzdy skysla sama...
to že niečo raz neklaplo neznamená že to neklapne nikdy... ale whatever...
netlač naňho, porozpravajte sa, zisti čo chce on, povezd mu čo chceš ty (bez toho aby si ho do niečoho nutila, len ho informuj) ak sa zhodnete tak fajn snažte sa, pokračujte, ak sa nezhodnete nemá to dalej vyznam, lebo každý mate inu predstavu o vzťahu...
Ved pri tom stretnuti by si mala lietat 2 metre nad zemou,ze si s nim.Fakt ženská logika ,alebo skor nelogika ma dokaze neskutočne vytáčat.
Dojebete veci na začiatku,lebo sa správate uplne inak ako to vlastne cítite,niektore maju potrebu hrat nejake prijebane hry na nedostupnost a prosíkanie sa a potom sa to snažíte zachránit ked už je neskoro.
príliš premýšlaš, skús sa uvoľniť a nechať veci plynúť, netlač na neho a užívaj si pekné chvíle keď ste spolu... držím palce