@exonr a k tomu i / y ano malo tam byt " i " sak napr. mas Tipsport alebo Tipos atď. " y " sa pise ked sa mysli akoze typ - druh,model . no ale to ja len tak mna nezaujima gramatika
@exonr ja som videl zrejme viac zapasov ako ta chobotnica, velmi jej neverim..ale pravda je taka, ze ten zapas moze vyhrat rovnako holandsko ako aj spanielsko..
yeah Ja fakt neviem , co budem po veceroch robit ked skoncia majstrovstva Ale toto ma uplne bavilo. Doteraz som bol verny chobotnici, takze jej budem verit aj teraz. A ak sa tentokrat spletie, odpustim jej to
A okrem toho, holandanom pohar fakt neprajem, keby to neboli taki dobri "" herci na podiu"" tak ich vyradi uz Brazilia a nestrannost rozhodcov bola v niektorych zapasoch tiez diskutabilna.......
@milos111 Mne sa proste nechce v lete robit posledne mesiace som sa obracal jak taky kkt..... hej nabalil som sa ale neminiem to za tyzden, ako to ma vela ludi vo zvyku..... ja si peniaze vazim
A co mozem s chalanmi ked tu ziadni nie su ? Nehovoriac o tom, ze v zime ma cakaju 3 operacie a pravdepodobne budem musiet dat cosi aj lekarovi do vacku, lebo ci chcem ci nechcem ono to tu tak na Slovensku proste funguje......
naaahoda...keby aj ty tipoval bez toho aby si poznal kvalitativne muzstva tipol by si spravne...akurat preto ze je to chobotnica a vybera si ze odkial sa lepsie naje a cirou nahodou su tam nalepene vlajky a ona cirou nahodou "tipne" spravne a uz je to celebrita...to su ludia naozaj az taky priblbli na tomto svete ci co???...vidim ze fakt z nudy nemaju co vymyslat len hovadiny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
A okrem toho, holandanom pohar fakt neprajem, keby to neboli taki dobri "" herci na podiu"" tak ich vyradi uz Brazilia a nestrannost rozhodcov bola v niektorych zapasoch tiez diskutabilna.......
ved si sa nabalil si písal, a čo budeš žgrlošiť ako tatko držgroš, pusti nejake perie s chalanmi
A co mozem s chalanmi ked tu ziadni nie su ? Nehovoriac o tom, ze v zime ma cakaju 3 operacie a pravdepodobne budem musiet dat cosi aj lekarovi do vacku, lebo ci chcem ci nechcem ono to tu tak na Slovensku proste funguje......
po 10 som daval stale na Holandanov a jeden tiket som si podal a 3 zapasy
nemecke zapasy som tipoval podla chobotnice a dnes som podla na spanielov za 50 ,2 je kurz, ak ma chobotnica pravdu dalsia stovka je doma
Suma sumarum som za tieto majstrovstva zarobil na stavkach kolem 450 ojro ak odpocitam vklady
risk = zisk