vštko zaleži od toho ako si sa pripravovala na prijmačky... btw:slušnosť kaže obliecť sa trochu slušnejšie na každe prijmačky či skušky,no ak prideš v rifliach nevyhodia ťa...takže sa obleč asi hlavne pohodle
To ti celkom povedať neviem, keďže prijímačky som nerobila 4 roky Takže no... Anglina nie je ťažká, matematika že vraj dosť... a slovenčina taký priemer.
Mne stačilo pozrieť tie knižky pre prijímačky na stredné školy a v pohode som prešla. Ovšem, to už dávnejšie bolo.
ja som tam prišla s vysvedčeniami a diplomom zo základnej a povedali mi že ani nemusím robiť príjmačky.. No keď som videla tie mníšky a celkovo tú atmosféru v škole radšej som si vybrala poštovú.. no teraz keď tak rozmýšľam, 100x radšej by som chodila počúvať tie kokotiny na omše ako každý deň strácať nervy s toľkými prijebanými profesorkami a systémom typu " ty si žiak a ak sa ti niečo nepáči, drž hubu, lebo tvoj názor tu absolútne nič neznamená"
klaudiqa ty o com hovoris? na nasej skole (t.j. egjak) sa prijimacky robia, hocijake vysvedcenie by si mala, to ad jeden, vzhladom na to ze je to bilingvalne gymnazium na ktore sa robia talentove skusky, ad dva ziadne mnisky na nasej skole NIE SU (vies co je vobec zac evanjelicka cirkev? take ze mnisky nemaju ti nic nehovori?) neviem na akej skole si bola, ale nasa to urcite nebola (mozno GTA alebo GKM, to su krestanske katolicke skoly na ktore mozno ani nemusis robit prijimacky a mnisky sa tam vyskytuju). a napriklad moj brat chodi na postovu, a je tam celkom spokojny... mozno si si vybrala zlu skolu, a mala si ist radsej na nieco ako kadernictvo, ked sa ti nepaci pristup profesorov. lebo poviem ti tajomstvo - najprv musis nieco dokazat ak chces aby sa k tebe nejako ludia spravali
co sa tyka prijimacok, zalezi od roka - ked som sa hlasila ja, bolo pomerne tazke sa tu dostat (ale to bolo pred piatimi rokmi) - hlasilo sa vela ludi, takisto ulohy na prijimackach su kazdy rok ine - niekedy tazsie inokedy lahsie (my sme mali na prijimackach matiku lahunku, anglinu tazku a slovencinu asi taku strednu). prijimacky su pomerne vycerpavajuce z dovodu, ze su v dvoch dnoch, a je toho vela - anglina, slovina, matika, psychotesty (teda aspon tak to bolo ked som sa hlasila ja...). vzhladom na to ze sa vsak uz posledne roky hlasi menej deti, sanca dostat sa tu sa zvysuje. cize, ak si sa aspon trochu pripravovala, nemas problem so zakladnymi vecami z matematiky, slovenciny, mas rada anglictinu a podobne, mala by si sa na GJAK dostat bez vacsich problemov. mimochodom, atmosfera na nasej skole je v pohode. nic extra, neda sa to porovnat s tym, ake to bolo este na Puskinovej, to miesto malo taku uzasnu atmosferu... teraz je to proste obycajna skola.
ak ta este zaujima nieco o skole, kludne sa spytaj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
(A nie, nemusíš.)
Nie že sviatočne, nejak... upravenejšie, aspoň.
To ti celkom povedať neviem, keďže prijímačky som nerobila 4 roky Takže no... Anglina nie je ťažká, matematika že vraj dosť... a slovenčina taký priemer.
Mne stačilo pozrieť tie knižky pre prijímačky na stredné školy a v pohode som prešla. Ovšem, to už dávnejšie bolo.
co sa tyka prijimacok, zalezi od roka - ked som sa hlasila ja, bolo pomerne tazke sa tu dostat (ale to bolo pred piatimi rokmi) - hlasilo sa vela ludi, takisto ulohy na prijimackach su kazdy rok ine - niekedy tazsie inokedy lahsie (my sme mali na prijimackach matiku lahunku, anglinu tazku a slovencinu asi taku strednu). prijimacky su pomerne vycerpavajuce z dovodu, ze su v dvoch dnoch, a je toho vela - anglina, slovina, matika, psychotesty (teda aspon tak to bolo ked som sa hlasila ja...). vzhladom na to ze sa vsak uz posledne roky hlasi menej deti, sanca dostat sa tu sa zvysuje. cize, ak si sa aspon trochu pripravovala, nemas problem so zakladnymi vecami z matematiky, slovenciny, mas rada anglictinu a podobne, mala by si sa na GJAK dostat bez vacsich problemov. mimochodom, atmosfera na nasej skole je v pohode. nic extra, neda sa to porovnat s tym, ake to bolo este na Puskinovej, to miesto malo taku uzasnu atmosferu... teraz je to proste obycajna skola.
ak ta este zaujima nieco o skole, kludne sa spytaj