tak ja som v 1.ročníku marketing. komunikácie na FMK a nemôžem povedať zatiaľ nič zlé. Fakulta sa rok čo rok zdokonaluje, patrí medzi mladé a moderné a pravdu povediac, UCM drží nad vodou. Tak isto Skladovú tento rok úplne prerobili, obnovili, takže to že tam smrdí som si nevšimla Čo sa týka naročnosti predmetov a skúšok, samozrejme tak ako na každej škole, aj tu sú ľahšie a ťažšie, niekomu ide viac jedno, inému zase druhé. Čítala som aj nejaké to vyjadrenie k predmetu masmediálna informatika a photoshopom s ním spojeným. My sme photoshop zacali brať až v letnom semestri, a od vtedy sme sa naučili fakt dosť. Dá to človeku oveľa viac, ked má všetky postupi na hodine lopatisticky vysvetlené a môže si všetko vyskúšať, dostávali sme na každú hodinu domáce úlohy z toho čo sme prebrali, takže človek bol prinútený doma si to pozrieť. Na fakulte sa dá realizovať v rôznych smeroch, či je to rádio, či časopis, alebo FMK TV, a tu pripomínam, že tento rok bolo otvorené na Skladovej nové niekoľko miliónové HD štúdio, ktoré môže konkurovať aj takému markizáckemu.. Neustále sa konajú nejaké akcie, beánie a majáles sú už klasika, ale aj akcie počas roka, vďaka ktorým sa človek nenudí a nepripadá mu štúdium také stereotipné, či už je to Roztancuj FMK s Tonym z The Pastels, alebo Pevnosť Skladová, Fashion Delight, hralo sa hromadné FMK Activity, 5 proti 5 FMK, rovnako aj Showshovička ( školská partička ) a mnoho ďalšieh
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
lahká, uplatnenie slabé
+ skladová smrdí
dovi dopo
skladova nesmrdi..je len v riiti daleko
na skusky sa mame ucit tak po 10 stran, aj to niektori frflu ze kolko je toho VELA!
takze si to rozmysli poriadne.
+ vyucba je na tych najroznejsich miestach, napriklad na zakladnej skole, potom sa musis presunut o 120562635201 km inde a tak.
baby tretiacky hovorili, ze ked nepraxujes popri skole tak je ti tbytocne vobec tam chodit. .. no asi tolko