ja som mala ísť na umeleckú ale nešla som tam aj keď ma prijali lebo ma prijali aj na zdravotnú a tam som chcela ísť viacej, pravdaže mnoho krát som to olutovala...
no ja chodím na umeleckú tanečnú školu (balet) každý deň hodinu (okrem víkendu) . fuu moc toho nestíham učím sa cez prestávky a neskoro večer ... a ešte chodím na spev úžasná učiteľka. spev mám dva krát v týždni po hodine. heh dnes ma učiteľka na speve pochválila že mám nádherne čistý hlas a krásne výšky. a na balete som dnes schytala poznámku lebo som si zabudla zaviazať moje dlhočizné vlasy. vrrr. ale baví ma to je to super. spevu sa venujem šiesty rok a baletu ôsmi.
@10saia ja chodím tež tak nejak ... nekoľko drúh fláut... sanťák...klavír.. nekdy na orgáne...gitara.. v pondelok 4 hodiny som tam... v utorok 3 hodiny.. ... vo stvrtok 2 hodinky...a sobotu asi 4 hodiny od rána.. a mám toho ešte trošku viacej... par krúžkov.. tak tež nejak tak nestíham....
Výborne^^ ... najlepšie kolektívy , super učitelia s každým sa dá dobre vychádzať ... a nejako moc nekreslíme vždy to skoro stihneme v škole ale podla toho aký odbor chceš som grafický dizajn takže prvé 2 roky budeš hlavne kresliť ale potom už pojdeš na PC a vector editing a Adobe illustrator a Indesign alebo odbor Animátor a v tom sa nejako veľa nevyznám ale tam veľa kreslia ako viem od ostatných ... ale všetko stíhame keď to neflákame a mám čas na všetko @bublinka113
@gukol Hmm to by som chcela ja som chcela na propagačnú grafiku ale nejak som sa zasekla teraz mám dilemu že prestúpim ale nechcem zovu do prváku tak sa zaujímam o viac škôl že keby náhodou a toto ma strašne zaujíma musí tam byť vážne super mi u nás len čmárame a čmárame a mne to nejde moc dobre mám samé dvojky trapas ale tak nevadí
Ale tak mi tu máme tiež antitalentov ale tu ťa naučia a máš tu grafický dizajn založený na : " Navrhovanie , typografia , logo , photoshop atď všetko na reklamu a ostatné " .... @bublinka113 máme plno žiakov čo prestúpily s iných škol a nelutujú
@gukol nad tým som uvažovala ale ešte to nechám tak som len v prváku a celkom si to tam obľubujem neviem či by som dokázala odísť nerada to hovorím ale mám tú školu rada
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a môžem sa spýtať že ako je na tej tvojej škole mňa by to naozaj zaujímalo to je zaujímavá škola