Chodi z vas niekto na UK Telesnej vychovy a sportu v BA ???
Chcela by som vediet ci je to az moc tazke , lebo by som ju chcela vystudovat (odbory: trenerstvo-tenis , kondicny trener ) ale tie prijimacky sa my zdaju trochu tazke hlavne cooperov test (kedze na trenerstvo musim splnit 5 /5 )
@semhamforas no za 3 roky uz maturujem ... tak ani neviem hlavne ked sa musim dostat do 2. ligy v tenise ... takze fakt neviem ci to dam (ale 2. plan je byt tenistka xD )
@kajaa no ale az rok a este ktomu ja mam astmu , tak to je trochu tazsie
@lilmishka su sice tachsie ale treningom a intenzivnou pripravou sa da vsetko zvladnut cooperov test (to je 12 min vytrvalostne ze -co najviac zabehnut nie ?) to sa da ale ked mas astmu no neviem ,ja som kvoli astme prestala chodit na tenis (6rokov som nan chodila a astma mi zkazila sen stat sa prof. tenistkou ) tak dufam ze to zvladnes ,drzim PALCE a vsetko mozne ale ak nemas silnu astmu tak je to v poho aj ked to budes mat tazsie nez ostatny ,lebo tam idu len vytrenovany sportovci a pre nich je hento ako dychanie xD
ja som si tam chcela dat prihlasku ale nemozem kvoli astme ale gymnastika sa da az na salto (co ja nikdy neviem )ale napriklad premet bokom viem to mas ako mlynske kolo bez ruk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
ale neviem cina to mam
@kajaa no ale az rok a este ktomu ja mam astmu , tak to je trochu tazsie