Chodil som s ňou hore dole, zašiel som s ňou aj do kabinetu bilológie, ale k ničomu podstatnému sme sa nedostali, chodil som s ňou k nej domov, ale len som jej pomáhal s matikou na maturity, chodili sme často okolo horúcej kaše, ktorá potom vychladla a potom aj naša chuť jeden na druhú a jedna na druhého, chodil som za ňou s nádejou, že z toho niečo bude a ona to sem tam nemohla rozchodiť, tú moju nekonečnú lásku k nej, a chodím za ňou dodnes, je z nej najkrajšia Sestrička z Kramárov, o ktorej Jožo Ráž môže iba snívať, alebo je to z nej už doktorka ??
V prvej triede. A potom iba z chalanom z vedľajšej triedy. Ono je to možno fajn kým ste ešte spolu, že ste z tej istej školy. Ale je to divné, keď sa rozídete.
máme v triede (zatiaľ) dva páriky. jeden sa drží ako tak a druhý sa háda v kuse. ... asi to nie je práve najlepšie, ale tak keď sa majú radi, tak čo už s nimi? .. len by sa nemuseli v kuse všade olizovať, obzvlášť keď máme trojlavice a ja s tým prvým párikom sedím!
@bibla presne! my sme tak mali okrem nas este dalsie 2 pary..my sme sa v triede v zivote nebozkavali pretoze nam tom obom prislo trapne, zvlastne, cudne a uplne ..no proste sme na nich pozerali ako na vysinutych..vkuse sa jeden parik oblizoval na mojej lavici a dalsi zase vzadu, cize ked si stala niekde v triede, nedalo sa ani normalne komunikovat, pretoze kdekolvek si sa pozrela vsade sa oblizovali :-!
ale zas nechapem preco to vsetkym pride take neprirodzene a ohanaju sa tym, ze nikdy v zivote by to nerobili a ze je to chyba..ked si vezmem aj mamka mojej zienky sa so svojim ocom spoznala v triede, lebo boli spoluziaci, ich znama s muzom su tiez spoluziaci z jednej triedy..co je na tom take nenormalne omfg..
@ciernaruzicka och to bola láska! dodnes sa na tom s Miškom zakaždým smejeme aj na facku spomína ach jaj ale ja som potom chodila ešte s dvoma spolužiakmi som strašná
ano chodila som so spoluziakom ale taku chybu by som viac nikdy neurobila.. nebolo to o tom ze sme si liezli na nervy pretoze sme to vystihli prave na konci sk. roka a cez prazdniny teda to bolo v pohode... ale po rozchode ho denno denne stretavat v triede nieje nic prijemne
najskôr som bola zásadne proti vzťahom na pracovisku (resp. v škole), že to je trápne, samé ohováračky, čo to bude potom atď., odolávala som 3mesiace, stále mojou výhovorkou že neuznávam vzťahy na pracovisku, ale nakoniec som povolila a porušila jedno zo svojich pravidiel a neľutujem to
no hej na ZŠ ... a tak to aj dopadlo .. teraz so mnou chodí aj na strednú a ostatní su radi že ho nezabijem ... !!! ... už nikdy viac takú chybu nesravím ...
ja som nechcela vztah aniv skole, ani v praci stale som tvrdila, ze to ne, ze to budu ohavaracky a tak, ale v skole som chodila s jednym (aj ked z mojej strany to az tak chodenie nebolo a v praci som skoro chodila s fajn kolegom.....povedala som si ale, ze uz nikdy viac....nastupila som do novej prace a stretla tam svoju zivotnu lasku ćo vám poviem
u nas v tirede bolo postupom casu uz tolko parikov ze to nikomu uz divne nebolo. vela ludi ma nieco proti vztahom v ramci triedy. ale ja to vidim dost opacne, su to ludia ku ktorym mam dost blizky vztah aj bezne a celkom lahko to zrazu prerastie do niecoho ineho. vravim videla som to u nas v triede. a ano rozchody boli zle... ale prebolela.. vsetko.
avlastne ako si mozete povedat ze by ste to NIKDY neurobili??? sakra nevyberam si po kom mi srdce zapisti
áno ..no hororoozo..každý sa do nás staral...Ja som to nakoniec nezvládla a bum ..potom sa pozerať na jeho vyčítavé pohľady a pohľady ostatných..koniec ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
s takym mladym?
a zas sa o to jeden pokúša
zatial neplánujem, kebyže sa to pokazí tak by bolo pre obidvoch neprijemné sa každodene stretávať a ?? so what ? -.-
prvý a posledný krát.
..kvak..
do školy, na pivo, dokonca sa chystáme i do divadla
A k téme; nepravideľne, ale predsa (!) - najčastejšie výstavy. Ba nemám problém ísť i s viacerými naraz !
Ale, ale (!) v túto nedeľu mám lístky na nejaké operety - no, síce to nie je tak veľký žáner, ale už som zvedavá, čo to bude zač .
Ooo, a nahodíte sa tak.. správne slušňácky operetne? Akože aj klobúk a tak ?
ale zas nechapem preco to vsetkym pride take neprirodzene a ohanaju sa tym, ze nikdy v zivote by to nerobili a ze je to chyba..ked si vezmem aj mamka mojej zienky sa so svojim ocom spoznala v triede, lebo boli spoluziaci, ich znama s muzom su tiez spoluziaci z jednej triedy..co je na tom take nenormalne omfg..
ale v našej triede bol jeden pár, vydržalo im to asi mesiac a doteraz si z nich väčšina robí srandu a tí dvaja navzájom riešia ohováračky
a máme ešte jeden pár , tí sú spolu už rok
Bolo to fajn ale nechcela by som zase...
Ale to je jedno, aj tak to bola krava.
ja som nechcela vztah aniv skole, ani v praci stale som tvrdila, ze to ne, ze to budu ohavaracky a tak, ale v skole som chodila s jednym (aj ked z mojej strany to az tak chodenie nebolo a v praci som skoro chodila s fajn kolegom.....povedala som si ale, ze uz nikdy viac....nastupila som do novej prace a stretla tam svoju zivotnu lasku ćo vám poviem
avlastne ako si mozete povedat ze by ste to NIKDY neurobili??? sakra nevyberam si po kom mi srdce zapisti