Moja prvá téma v topicu Vzťahy Najprv otázka a potom radu.
Chodili by ste s niekym kto: Nefajčí, nepije alkohol (pivo, aj tvrdé) sladené žbrndy,kávu, spí 9-10-11 hodín (v piatok a sobotu víkend aj kratšie), nie je vulgárny, snaží sa byť logický, bol naoza
A ten zvysok... No je fajn, ze si to vobec pripustas a uvedomujes, na tvojom mieste by som sa fakt snazila nejak ten postoj k zenam a to 'ignorovanie' zmenit, resp.zmiernit. Ak by to neslo, kludne by som vyhladala aj nejaku pomoc..
@zajkousko Je to dosť ťažké taký aj zostať.
Chlapi vy odpovedáte že by ste so ženou s takými vlastnosťami aké sú opísané v prvom bode nechodili hej?
Ale tak má to aspoň jednu (neviem či sa to dá tak nazvať) výhodu, že by mi to výber dosť zúžilo.
Zaľúbiť sa bezhlavo na prvý pohľad to by nebolo nič pre mňa.
Prečo? Lebo to je väčšinou len fyzická príťažlivosť u mňa tam musia byť aj spoločné záľuby (aspoň nejaké). A rozumieť si aj v niektorých názoroch na určité témy.
A Potreba odpúšťať
A o potrebe odpúšťať? Napíšem to takto.
Budem mať dievča ktoré budem mat naozaj rád, chcel by som mať inú? Ak pomyslím na následky bolesť a utrpenie stálo by to naozaj za to ju podviesť?
ty si stelesnený Mr. Nice Guy (vygoogli a prečítaj si tú knihu a môže ti to zmeniť život) čo sa snaží byť nice, ale pritom ubližuje sebe a aj ostatným. Fuj, od ludí ako ty sa snažím držať čo najdalej a radšej by som bol sám ako by som mal byť s osobou opačného pohlavia ktorá je ako ty. Fakt ti odporúčam prečítať tú knihu.
A ešte aj to, ako sa nepriamo alebo možno ani nie tak nepriamo staviaš do morálne vyššej pozície len preto, lebo máš iný prístup ku drogám ako ostatní...
@asceticjunkie
Ja som bol tak vychovaný a myslím si že to nie je nič zlé, okrem toho druhého bodu.
Sami niektorý ľudia hovorili (nie priamo mne ale sestre ktorá mi to potom povedala)
"No ten tvoj brat je dobrý chalan, lenže v dnešnej dobe to ľudia moc neocenia"
@acvd43xa7w
jasné, ja by som to bral, však oné, éé, pravidelný strava, ošetrovateľ zdarma, injekcia do zadku a človeče nezlob se s blaznami, super, ne ?
no ja mam podobny problem az na to ze mam rad zeny ale akonahle sa mam z niakou rozpravat tak horko tazko nieco normalne vypotim
ja mam otca takeho ... ked som bol maly tak sme chodili kade tade, vylety.... ale neskor dako zacal piť a už mi leze nehorazne na nervy, ja vidim čo robi alkohol z ludmi a ako sa potom sprava. tak radsej vzdy nasadim klapky na usi a ignorujem ho
za tie roky som sa stal takym istym "nespolocenskym" clovekom ako on, on vsak totalne odradza svoje okolie,
ja zas naopak mam problem nadviazat daky kontakt
radsej som sam, aj ked mi to lezie na nervy
za 1. geny su svina
2. ked si dlhe roky s niekym, ma na teba dopad hlavne ked je to rodina
jedina moznost je odstahovat sa. ja mam v plane nabuduci rok odist dakde a zacat takpovediac odzaciatku aj ked mam strach co bude doma...
@michael760 či už si tak bol vychovaný alebo nie, tak je to jedno. len podla mna s takýmto prístupom nebudeš nikdy môcť byť šťastný ani ty a ani ludia okolo teba (okrem tých, ktorí by ťa chceli využívať).
fakt skús si prečítať aspon prvú kapitolu tej knihy a možno zbadáš čo je na takom prístupe zlé. tento prístup nepomáha vôbec nikomu, okrem veľmi úzkej skupiny ludí, ktorí to chcú zneužívať.
odpoveď na prvú otázku by znela áno, to sú všetko kritériá na dobrý vzťah, ale chýba mi medzi nimi zmysel pre humor. a keď ten nie je, tak cez to nejde vlak.
na zvyšok netuším ako reagovať lebo som to nepochopila.
Nenechávaj si pocity ovplivnovať rodičmi, sám musíš cítiť ako to stebou je. Tvoj otec má už svoje odžité a mal by v tomto nechať rozhodovať teba samotného, nie ta usmernovať podla seba, veď už niesi malé decko!
Správny chlap by mal behať za ženami aj vysedávať s chlapmi, najsť v tom istú rovnováhu.
To s stým " milujem ťa" , bohužial človek sa to musí naučiť používať a hovoriť to osobe ktorú ozaj miluje, Pretože, tá osoba to bude potrebovať často počuť.Sám som mal pocity , že nedokažem svojej láske povedať, že ju milujem niekolko krát za den a tiež som si vypestoval istú imunitu, ktorá zpôsobila ztroskotanie vzťahu. Takže to nebola tá správna cesta. Už len to , že si tu napísal o svojom probléme, znamená , že nie tak celkom súhlasíš s otcovou výchovou, takže si nenahováraj , že to je proste v tebe.Rob tak ako to cítiš vo svojom vnútri, nie tak ako to cítia ostatní.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
prajem ti aby ti to čo najdlhšie vydržalo...
a tých báb sa neboj.... ona si ťa už nejaka ulapí, ty nemusíš nič robiť, len riadne preberaj, aby si nedostal nejakú "despotu"...
A ten zvysok... No je fajn, ze si to vobec pripustas a uvedomujes, na tvojom mieste by som sa fakt snazila nejak ten postoj k zenam a to 'ignorovanie' zmenit, resp.zmiernit. Ak by to neslo, kludne by som vyhladala aj nejaku pomoc..
2. nechaj si zlomiť srdce
3. profit
Chlapi vy odpovedáte že by ste so ženou s takými vlastnosťami aké sú opísané v prvom bode nechodili hej?
Ale tak má to aspoň jednu (neviem či sa to dá tak nazvať) výhodu, že by mi to výber dosť zúžilo.
Zaľúbiť sa bezhlavo na prvý pohľad to by nebolo nič pre mňa.
Prečo? Lebo to je väčšinou len fyzická príťažlivosť u mňa tam musia byť aj spoločné záľuby (aspoň nejaké). A rozumieť si aj v niektorých názoroch na určité témy.
A Potreba odpúšťať
Budem mať dievča ktoré budem mat naozaj rád, chcel by som mať inú? Ak pomyslím na následky bolesť a utrpenie stálo by to naozaj za to ju podviesť?
Pýtam sa preto, ak by som vyriešil ten druhý bod.
A ešte aj to, ako sa nepriamo alebo možno ani nie tak nepriamo staviaš do morálne vyššej pozície len preto, lebo máš iný prístup ku drogám ako ostatní...
Ja som bol tak vychovaný a myslím si že to nie je nič zlé, okrem toho druhého bodu.
Sami niektorý ľudia hovorili (nie priamo mne ale sestre ktorá mi to potom povedala)
"No ten tvoj brat je dobrý chalan, lenže v dnešnej dobe to ľudia moc neocenia"
jasné, ja by som to bral, však oné, éé, pravidelný strava, ošetrovateľ zdarma, injekcia do zadku a človeče nezlob se s blaznami, super, ne ?
No vychovaný ani tak nie, skôr som to začal robiť sám od seba
ja mam otca takeho ... ked som bol maly tak sme chodili kade tade, vylety.... ale neskor dako zacal piť a už mi leze nehorazne na nervy, ja vidim čo robi alkohol z ludmi a ako sa potom sprava. tak radsej vzdy nasadim klapky na usi a ignorujem ho
za tie roky som sa stal takym istym "nespolocenskym" clovekom ako on, on vsak totalne odradza svoje okolie,
ja zas naopak mam problem nadviazat daky kontakt
radsej som sam, aj ked mi to lezie na nervy
za 1. geny su svina
2. ked si dlhe roky s niekym, ma na teba dopad hlavne ked je to rodina
jedina moznost je odstahovat sa. ja mam v plane nabuduci rok odist dakde a zacat takpovediac odzaciatku aj ked mam strach co bude doma...
fakt skús si prečítať aspon prvú kapitolu tej knihy a možno zbadáš čo je na takom prístupe zlé. tento prístup nepomáha vôbec nikomu, okrem veľmi úzkej skupiny ludí, ktorí to chcú zneužívať.
na zvyšok netuším ako reagovať lebo som to nepochopila.
dobre rozmýšľaš, zachovaj si svoju čistotu duše, tá ti pomôže prekonávať aj najväčšie životné prekážky...
týchto tu čo ťa osočujú si nevšímaj sú to cynici, závisltlivci, feťaci, nevedia čo je láska, pokora a odpúšťanie....
prajem ti aby ti všetko vyšlo
Správny chlap by mal behať za ženami aj vysedávať s chlapmi, najsť v tom istú rovnováhu.
To s stým " milujem ťa" , bohužial človek sa to musí naučiť používať a hovoriť to osobe ktorú ozaj miluje, Pretože, tá osoba to bude potrebovať často počuť.Sám som mal pocity , že nedokažem svojej láske povedať, že ju milujem niekolko krát za den a tiež som si vypestoval istú imunitu, ktorá zpôsobila ztroskotanie vzťahu. Takže to nebola tá správna cesta. Už len to , že si tu napísal o svojom probléme, znamená , že nie tak celkom súhlasíš s otcovou výchovou, takže si nenahováraj , že to je proste v tebe.Rob tak ako to cítiš vo svojom vnútri, nie tak ako to cítia ostatní.