môj je mladší o rok a pol. nemám s tým problém. je to len vek. keby mi to nepovedal, tak by som ho natoľko ani netipla. najdôležitejšie je to, že ho vnímam mimo akýchkoľvek čísel.
Pol roka? Are you fucking serious? Niektoré ženy dnes chodia aj o 3-5 rokov mladším partnerom a normálne fungujú...čo je to prosím vás pol roka? Robíte tu z toho neviem akú neprekonateľnú bariéru...
Prečo by to mal byť problém? Veď pol roka je absolútne nič...muž a žena sú v tomto prípade takmer identicky rovnako starí
@najngeg hmmm...nevšimla som si, koľko máš rokov. Ja som chodila iba s jedným mladším - o mesiac. Ale ináč som vždy vyhľadávala starších chalanov - aj o 5 -10rokov. Nech sa s ním mám o čom baviť, nech je už vylietaný a vyblbnutý, nech vie, čo chce a nech si ženu dokáže vážiť. Nech vie, čo v živote chce, nech má svoje sny a normálne koníčky, nech jeho jediným koníčkom nie je chodiť každý piatok slopať.
Ak si násťročná a nečakáš, že z toho bude rovno manželstvo, tak to kľudne skús, uvidíš. (osobne si myslím, že pri manželstve už to nie je až také fajn, keď je chlap mladší, lebo o nejakých pár rokov, prípadne po deťoch už nebudeš preňho taká príťažlivá a bude kukať po mladších )
Ak ti vo všetkom vyhovuje, tak vek nie je problém....
Ale niektoré dievčatá ma zarážajú...hlavne tie 15-16 ročné čo si hľadajú frajerov s autami a čumia nato , aké darčeky im bude kupovať aby sa chvastali pred kamoškami...a hlavne typ chlapcov oholená hlava,20 kg reťaze na krku, fakové okuliare, chôdza ako Yuri Boyka, totálni kréténi, ale strašní frajeri
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
čo je to pol roka, prosím ťa...
Očekovávam len 20+
neviem, kde je v tomto problém.
.
A áno, chodila
Prečo by to mal byť problém? Veď pol roka je absolútne nič...muž a žena sú v tomto prípade takmer identicky rovnako starí
@najngeg hmmm...nevšimla som si, koľko máš rokov. Ja som chodila iba s jedným mladším - o mesiac. Ale ináč som vždy vyhľadávala starších chalanov - aj o 5 -10rokov. Nech sa s ním mám o čom baviť, nech je už vylietaný a vyblbnutý, nech vie, čo chce a nech si ženu dokáže vážiť. Nech vie, čo v živote chce, nech má svoje sny a normálne koníčky, nech jeho jediným koníčkom nie je chodiť každý piatok slopať.
Ak si násťročná a nečakáš, že z toho bude rovno manželstvo, tak to kľudne skús, uvidíš. (osobne si myslím, že pri manželstve už to nie je až také fajn, keď je chlap mladší, lebo o nejakých pár rokov, prípadne po deťoch už nebudeš preňho taká príťažlivá a bude kukať po mladších )
Ak ti vo všetkom vyhovuje, tak vek nie je problém....
a ďakujem za názory
Kde je laska vek je nepodstatní.
OT, nerobi mi problem chodit s mladsou babou, a ani by mi nevadilo, ak by bola odo mna starsia.