nemal by som s tým žiadny problém, diplomy neukazujú vedomosti, takže takýto človek môže byť oveľa inteligentnejší a rozumnejší než niekto kto vyštudoval odbor typu masmediálna komunikácia, či medzinárodné vzťahy....
to uz co je toto? sa idem zabit teraz llebo si mi sposobila tazku depku lebo nemam diplom a teraz budem mat problem si najst zenu lebo kazda bude chciet odomna vidiet diplom.
hlavne by si niektory ludia ako ty mali uvedomit, ze vysoka skola vobec neni o inteligencii...... preto taky velmi mudry clovek povedal: Nikdy som nedopustil, aby škola stála v ceste môjmu vzdelaniu..... (konkretne Mark Twain)
a taky murar niekedy zaraba viac ako volaky clovek co ma vysoku skolu aj ked sice narobi sa ovela viac...
Neviem čo sa tu všetci tak pohoršujete otázkou. Tu zase každý hrá formu, ale som zvedavá najmä na to koľké ženy, ktoré chcú rodinu a stabilný život by sa otočili za ufúľaným,spoteným murárom na ulici radšej ako za človekom, ktorým vyšiel svieži odpočinutý z kancelárie.
@mefistofel este par rokov dozadu som zila v naivnej predstave zena vysku chodia len inteligentni ludia ale tento rok som spoznala par ludi, ktori mu napriklad ukazali gramaticke chyby ktore by clovek myslel ze nik nedokaze urobit, aele vysokoskolaci hej!
@ssnehulienka tak ako gramaticke chyby to je najmenej.... to je uplne ale uplne to posledne... gramatika sa len bifluje a ked clovek nema zaujem tak nema, ale sposob akym clovek rozmysla a celkovo.
potrebujem človeka so všeobecným prehľadom, nie preborníka v jednej oblasti. nedokázala by som chodiť s hlúpym človekom, na papieroch mi ozaj nezáleží.
@candy36 tam neni napísané že slovenský vš titul. Mba je predsa z výšky získané a je jedno že v nejakej inej krajine...takže s takým podľa mňa nechodíš.
pozri si film Dobrý Will Hunting...a ešte niečo - nemajte mi to za zlé, ale slovenské VŠ považujem za odpad, študoval som u vás 1,5 roka a to čo som tam zažil sa deje možno ešte niekde v Turkmenistane - tá arogancia vyučujúcich a ich samoľúbosť a považovanie sa za polobohov považujem za stupídne...
akože s takým čo ho ani nikdy nebude mať? lebo s človekom čo MÁ vysokoškolský diplom som nechodila nikdy.
a nie je to kritérium alebo čo, žeby ho mal, šak možno ani ja žiaden mať nebudem, pokiaľ by bol na podobnej inteligenčnej úrovni ako ja a mal podobné zmýšľanie....vlastne rozmýšľam či človek s podobným zmýšľaním ako ja vôbec môže mať výšku spravenú
čo ste ju tu zdžubali pod čiernu zem?...ja by som napr. nechodil ani by som s takou nechcel žiť, moja vyvolená musí byť najmenej xxDr. alebo ešte inžinierka z nejakej kvalitnej školy...určite...
@firestorm neuživí? kto mi zaručí že chlap s diplomom hej? poznám takých čo majú len maturitu a zarábajú 200 euro denne. diplom nie je všetko, navyše, tiež mám dve ruky
@orfea2 Samozrejme, že neuživí. Pretože ja tu hovorím rýdzo o fyzickej kráse teraz, ale ty si to nepochopila. Pekný môže byť aj muž s VŠ aj so ZŠ...a zasa naopak...škaredý môže byť aj taký a onaký bez ohľadu na vzdelanie, kvalifikáciu, prestíž, atď.
Lebo ty si napísala, že áno, ak by bol sexy, chodila by si aj s rušňovodičom...holt, ale to by ťa asi veľmi neuživil
@wicki mám takú skúsenosť, že tí, čo nevedia, čo študovať idú na medzinárodné vzťahy a potom to končí tak, že pracujú v administratíve alebo ako asistenti, či telefonický operátori alebo sekretárky:
jasne, takze uz po novom sa nechodi s chlapom z lasky (z pritazlivosti), ale podla toho, aky ma diplom...povrchnost niektorych ludi ma neprestane prekvapovat......
ehm ani jeden z mojich rodičov nemá vysokoškolský diplom. Mama bola spojárka(bez maturity) a otec elektrikár, maturitu si urobil vo večernej škole. Jedna moja babka mala len ZŠ a dedo bol baník(ale neviem aké mal vzdelanie). Takže myslím že by bolo dosť blbé povedať nie. Obzvlášť keď viem ako sa dokázali vypracovať(rodičia) a aká pracovitá žena bola spomenutá babka . Zase ale to bola iná doba.
Na druhej strane Teta má vysokoškolský diplom a celý život má dokafraný(alkoholizmus atď.). Dva dni brigádoval za pásom a tam boli dve pani čo pracovali ako učiteľky a mali vysokoškolský diplom. Jedna smrdela viac ako druhá. A ešte aj splachovací záchod na mňa pôsobí inteligentnejšie(čo bolo podľa mňa spôsobené charakterom práce...takú robotu nemôže robiť človek čo má v hlave mozog).
Rozhodne si ale neviem predstaviť že by som chodil s niekým,kto by nebol aspoň trochu nadpriemerne inteligentný .
PS: Poznám vedúcich pracovníkov, ktorí odmietajú zamestnať pod seba človeka bez diplomu. Ale to chápem. Podľa niečoho si musia vyberať a ako hrubý filter to skutočne funguje. Možno je to podobný prípad.
@tunidlo pri vsetkej ucte, taky rusnovodic musi toho vediet celkom dost...take predpisy hocikto nezvladne...a to nehovorim o odbornom vzdelani...to len tunajsi su presvedceni ze rusnovodic je deges z parku
ide o nejaku...(ako to nazvat?)... nesurodost svetov...
proste tazko budem rozvijat vztah s niekym, kto cele dni zije v dielni na auta, ma svoj svet tam a moj nevie pochopit... a nema nejaky taky vseobecny prehlad, nemam si s nim co povedat o veciach, ktore zaujimaju mna, lebo im dotycny trebars nebude rozumiet.
tazko sa to vysvetluje, ale ja viem co tym myslim, takze to mi staci
ale suhlasim, ze v dnesnej dobe su casto uz aj uplni dementi vysokoskolsky vzdelani, cize...vsetko je relativne
Budem chodit s takou babou ktorá vie aj čo vyprava nemá potrebu hovorit svojim kamaratkam svoje dnešne zažitky , 3x si rozmyslí čo povie nedôveruje ludom ale mne dôveruje.....
hups... ja už s takou chodím (som viac na drby jak ona takže
@sapphirizing MBA sa dá získať aj v Prahe na pobočke "New York University" ktorá tam je...ak mi neveríš kľudne si tú školu vygoogluj takže neviem prečo by som s takým nemohla chodiť
ja napriklad nevravim ze nutne potrebujem niekoho s diplomom, ale ista inteligencia je zaklad samozrejme,ale este navyse aj ista cielavedomost.
je rozdiel medzi clovekom co je v neicom fakt dobry a nepotrebvuje diplom aby sa tomu venoval (ci uz niekto umelecky zamerany, alebo hlavne v IT odbore je kopec nedostudovanych ludi co ale vedia co robia a su v tom dobri) taky clovek mi nevadi.. ale niekto komu sanechce studovat, uspokoji sa s tym ze bude cely zivot co ja viem za pokladnou to nei jepre mna... boli by sme prilis odlisni. podla mna vo vecsine pripadov tak rozdielny ludia nevedia vychadzat
@candy36 ty si to nepochopila...veď o tom píšem, že je to vysokoškolský titul, takže ten tvoj ho MÁ a preto nemôžeš povedať, že chodíš s človekom, ktorý NEMÁ vš titul. Zápory sú občas zákerné...
jeden môj učiteľ, geniálny svetový matematik. V matematike už vyšší piedestál nie je. Jeho žena bola tiež matematička, ale bola to až jeho druhá láska. Spoznali sa pri basketbale. Veľmi sa nemusel učiť, tak hrával basketbal za univerzitu. Vravel mi, že s jeho prvou láskou sa rozišiel preto, že nešla na vysokú školu. Keď som sa ho pýtal, či to je vysoká škola až taká dôležitá, tak odpovedal: "Vtedy som si to myslel." Dnes tiež neviem, ale na strednej by som asi urobil ako on.
@transplantovana Také mladé sa to berie inak dôjdem vám na svadbu nemusíš ma ani pozývať pozvem sa sám a je to v poriadku
Nepočkajú tie deti vidíte? berte si z nich príklad. Pretože aj vy tak skončíte ako oni... o rok sa zoberú a o rok sa rozvedú. Na slovensku každe 5 manželstvo končí rozvodom hah... takže tak. dovi.
vysokoškolský diplom pre mňa sám o sebe až taký dôležitý nie je.... ale mal by to byť človek, ktorý je približne na rovnakej inteligenčnej úrovni ako ja, má podobné životné hodnoty, ciele...
@transplantovana jasne jaasne ako vieš že nemám sex. to je za prvé za druhé, nezívidím ti vôbec za tretie inač vela šťastia no je to odvaha postaviť sa pred všemohuceho Pán boška a povedať si že s človekom strávim žývot je to záväzok. A je to aj ťažké šak to vidíš vraždy úmrtia proste ... ja som vdovec no a vieš aj to nevera vidiš.. to je suka takže hmm keď si manželstvo prospeje v pohode prajem vám to. A po 40 tich rokoch vám napíšem
@tikalok Dobrý podvečer pane. Najskôr, ak dovolíte, rád by som sa celkom jasne vyjadril k vášmu názoru ku mne. Ale najprv sa vám predstavím Volám sa Tomáš a mám 22 rokov, takže ešte raz, dobrý večer. Ak dovolíte, vyjadrím sa, totiž, ja si nemyslím vôbec nič. Nech iný súdia čo robím, je mi to jedno a tvrdíte, že by som údajne "mal" niekoho zaujímať čo však prepáčte nie je až celkom - tak.
Totiž, každý dobre vieme, že nikto sa tu neberie alebo respektíve berieme sa navzájom s rezervou. To je v poriadku. Preto vám žiaľ musím oponovať a opraviť vás, nemyslím si že tu niekoho zaujímam. Nikdy som si to nemyslel. Ospravedlňujem sa za môj dialekt, nuž je to tak fakticky. Iba na záver môjho programu podotknem že... by ma skutočne potešilo, ak by ste sa mi predstavili aj vy pane. Ďakujem za pozornosť a prajem vám pekný večer a všetko dobré.
Ja som to nemyslel s ohľadom na inteligenciu rušňovodičky alebo čo ...
Ale jednoducho mi príde, že také povolanie by bolo veľmi málo kompatibilné so mnou.
Priateľka je grafička a ja som rád, že má prácu, ktorú obaja považujeme za podnetnú a že mi môže porozprávať o tom, čo robila v práci bez toho, aby som pri tom zaspal ...
Pri povolaní rušňovodiča ... si to jednoducho fakt ťažko predstavujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
118 komentov
podla mna diplom neni je dolezity
A btw nemyslíš že taka osoba môže pracovať v politike...
viem, ze je rozmaznana pi.a
k otázke: samozrejme áno, nevidím problém...
nejde o robotu, ide o toč i nemá v hlave nasrané...
no naozaj v dnesnej dobe skoro kazdy ma titul
a taky murar niekedy zaraba viac ako volaky clovek co ma vysoku skolu aj ked sice narobi sa ovela viac...
Je to smutné, ale je to tak.
tu sa všetci budú dušovať, ako na tom nezáleží ale v skutočnosti to väčšina ľudí (nie všetci) berie tak ako som písala
ako keby sa vedel slusne uzivit aj bez toho, tak ok. a keby mal nieco v hlave samozrejme
ale keby to bola osoba, co by si tu vysku nebola schopna spravit (nedostatocne intelektualne vybavenie), tak by som si s nim nemala moc co povedat
a k otazke, ano.
a nie je to kritérium alebo čo, žeby ho mal, šak možno ani ja žiaden mať nebudem, pokiaľ by bol na podobnej inteligenčnej úrovni ako ja a mal podobné zmýšľanie....vlastne rozmýšľam či človek s podobným zmýšľaním ako ja vôbec môže mať výšku spravenú
@vlado905 Čo máš proti medzinárodným vzťahom?
Lebo ty si napísala, že áno, ak by bol sexy, chodila by si aj s rušňovodičom...holt, ale to by ťa asi veľmi neuživil
ja chcem len upratovačku...jediné čo ma vie rozrajcovať je keď vie dobre vytrieť dlážky
» www.profesia.sk/cms/informacie-...
btw. poznáš ten vtip
"Prečo matfyzáci nemajú jarné prázdniny?
"Aby za ten týždeň náhodou nevyštudovali eubu"
Ale pomerne ťažko si viem predstaviť, že by som chodil s murárkou, rušňovodičkou, alebo poštárkou.
@ladylolita
Prečo je to smutné? Jednoducho vrana k vrane sadá.
@firestorm
Koľkonásobok priemernej mzdy na Slovensku by mal muž zarábať, aby o takom mohla žena na fóre napísať, že by nemala problém s ním chodiť?
THE END.
Na druhej strane Teta má vysokoškolský diplom a celý život má dokafraný(alkoholizmus atď.). Dva dni brigádoval za pásom a tam boli dve pani čo pracovali ako učiteľky a mali vysokoškolský diplom. Jedna smrdela viac ako druhá. A ešte aj splachovací záchod na mňa pôsobí inteligentnejšie(čo bolo podľa mňa spôsobené charakterom práce...takú robotu nemôže robiť človek čo má v hlave mozog).
Rozhodne si ale neviem predstaviť že by som chodil s niekým,kto by nebol aspoň trochu nadpriemerne inteligentný .
PS: Poznám vedúcich pracovníkov, ktorí odmietajú zamestnať pod seba človeka bez diplomu. Ale to chápem. Podľa niečoho si musia vyberať a ako hrubý filter to skutočne funguje. Možno je to podobný prípad.
Kde je aká krása pri tvrdeniach, že rušňovodič ju neuživí?
A čím sa teda majú ľudia živiť, ak nejde o finančný príjem jednotlivca?
nie, samozrejme, ľudia bez diplomu sú odpad.
choď sa obesiť.
ide o nejaku...(ako to nazvat?)... nesurodost svetov...
proste tazko budem rozvijat vztah s niekym, kto cele dni zije v dielni na auta, ma svoj svet tam a moj nevie pochopit... a nema nejaky taky vseobecny prehlad, nemam si s nim co povedat o veciach, ktore zaujimaju mna, lebo im dotycny trebars nebude rozumiet.
tazko sa to vysvetluje, ale ja viem co tym myslim, takze to mi staci
ale suhlasim, ze v dnesnej dobe su casto uz aj uplni dementi vysokoskolsky vzdelani, cize...vsetko je relativne
hups... ja už s takou chodím (som viac na drby jak ona takže
A hej, je to moj muz, vydavat sa budem o rok.
je rozdiel medzi clovekom co je v neicom fakt dobry a nepotrebvuje diplom aby sa tomu venoval (ci uz niekto umelecky zamerany, alebo hlavne v IT odbore je kopec nedostudovanych ludi co ale vedia co robia a su v tom dobri) taky clovek mi nevadi.. ale niekto komu sanechce studovat, uspokoji sa s tym ze bude cely zivot co ja viem za pokladnou to nei jepre mna... boli by sme prilis odlisni. podla mna vo vecsine pripadov tak rozdielny ludia nevedia vychadzat
asi to bude kos, idem ho vynest
Nepočkajú tie deti vidíte? berte si z nich príklad. Pretože aj vy tak skončíte ako oni... o rok sa zoberú a o rok sa rozvedú. Na slovensku každe 5 manželstvo končí rozvodom hah... takže tak. dovi.
také veci si rozprávaj doma mamine, keď sa bude vypytovať na nevestu, ok?
Totiž, každý dobre vieme, že nikto sa tu neberie alebo respektíve berieme sa navzájom s rezervou. To je v poriadku. Preto vám žiaľ musím oponovať a opraviť vás, nemyslím si že tu niekoho zaujímam. Nikdy som si to nemyslel. Ospravedlňujem sa za môj dialekt, nuž je to tak fakticky. Iba na záver môjho programu podotknem že... by ma skutočne potešilo, ak by ste sa mi predstavili aj vy pane. Ďakujem za pozornosť a prajem vám pekný večer a všetko dobré.
Btw robíš hanbu menu Timea!!!
Ja som to nemyslel s ohľadom na inteligenciu rušňovodičky alebo čo ...
Ale jednoducho mi príde, že také povolanie by bolo veľmi málo kompatibilné so mnou.
Priateľka je grafička a ja som rád, že má prácu, ktorú obaja považujeme za podnetnú a že mi môže porozprávať o tom, čo robila v práci bez toho, aby som pri tom zaspal ...
Pri povolaní rušňovodiča ... si to jednoducho fakt ťažko predstavujem