Chodili by ste so vzdialenou sesternicou/bratrancom?
Chodili ste uz niekedy so vzdialenou sesternicou/bratrancom (samizda,ze 2. ci kolkeho kolena sa to hovori ) alebo chodili by ste,kebyze sa vam proste zapaci? Aky mate na to nazor?
asi hej ved vacsinou takyto vzdialeny bratranci su ani neni rodina lebo mojho deda kona brat a jeho brat mal syna ktori mal dceru a ta mala syna a ten mal dceru a tak proste to uz ani rodina neni
@semhamforas tak ale oni niesu ani len vzdialeny geneticky pribuzni, takze pri ich detoch nehrozia ziadne obavi ako keby to boli geneticky pribuzny, a preco by sa nevlastny brat zo sestrou nemohli brat ? však ak by sa nahodou spoznali skorej ako ich rodičia a potom keby sa ich rodicia spoznali a dali by sa dohromady tak by sa mali akože rozisť lebo by sa takto stali nevlastný brat a sestra ? myšielnka na zamyslenie...
@ork92 veď ja netvrdím že sú. Len je to trocha divné keďže spolu od nejakých 8 rokov vyrastali (len podľa mňa). Ale samozrejme o žiaden incest sa nejedná
Ahojte..Počujte..pred niekoľkými dňami som spoznala otcovho bratranca..má 24.. veľmi ma chce aj ja jeho..mali sme už aj pomer ..to mohla by som s ním chodiť či nie..?.. volá sa miro...čiže je to tak že mojho otca oco je s Mirovým ocom brat :/...myslíte,že by sa to dalo ?..je to možne ?
je to zložitejšie ale asi ano....ja preživam prave jeden romanik s bratrancom z druheho kolena ...nechodime spolu zatial ....mame velmi vela spoločných zaujmov...proste je nam spolu fajn len akosi nemame tolko odvahy sa dat do kopy kedze v našej dedinke sa nič neutaji....
Prosim ludia ja som sa nedavno spoznama s jednym chalanom, a odvtedy si stale piseme a volame a zacali sme spolu chodit no ale ako sme to povedali nasim nasi nam povedali ze som jeho pra-sesterka no proste moj oco je bratranec jeho mamy a ja neviem co mam teraz robit pls ludia pomozte mi ked on je do mna uplne buchnuty aj ja do neho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
ale jeden môj bratranec žije so ženou, ktorá je nejaká rodina jeho matke (neter, sesternica, neviem), ale deti spolu nemajú
proste pokial to neni nejaká uplne priama rodina tak to je uplne jedno si myslím -.-
pre ostatnych,nic take sa nechystam urobit...mi len tak napadlo,lebo uz som pocul o takychto vztahoch...