chodiť s ním možno áno (ale nie určite), ale určite by som mu o svojich citoch neklamala, a sexu by som sa minimálne spočiatku vyhýbala.. ale myslím, že časom by som sa zaľúbila, lebo ja furt tak, keď mi je dakto fakt že blízky tak sa aj tie city postupne vyvíjajú
mal som tú možnosť, ale zrušil som to... lebo viem, že by tam láska vôbec neprišla... ale to bolo hlavne preto, lebo sa mi tá dotyčná osoba nepáčila (ani fyzicky ani psychicky)... takže možno by som nad tým začal uvažovať vtedy, ak by mi tá dotyčná osoba vyhovovala po viacerých stránkach... základ je aby sa mi tá osoba páčila, resp. bola sympatická, lebo inak to nemá význam... mať rád totižto nestačí
@blackblondies tak vtedy nie... to nestačí... si predstav, žeby ti len pri pomyslení na nejaký bozk prišlo zle a nie to ešte keby k tomu malo naozaj aj prísť... to takto nejde proste...
Neviem si to predstaviť, treba toho človeka spoznať, zamilovať sa a potom riešiť vzťah podľa mňa. Ale ťažko sa mi hovorí, keď mám za sebou/pred sebou len jeden vzťah.
@loveistheanswer ,
richard! čo sa ja tu dozvedám? @darkestangel ,
to nie je pravda a prosím ťa prestaň myslieť na moje orechy v mede, aj tak z nich nedostaneš
@blackblondies mne fyzicky totižto nevyhovuje nikto, takže keby som mal prihliadať iba na toto kritérium, tak to jej radšej kúpim nafukovacieho panáka ale keď si toto odmyslíme, tak čo by som mal z nejakej ženskej, ktorá by ma dajme tomu priťahovala ale ako človek kompletne odpudzovala? ako som už povedal vyššie... buď oboje alebo ani jedno...
áno so všetkými. lebo keď sa s niekým spoznám kto je mi sympatický a aj ja jemu tak asi po mesiaci spolu začneme chodiť. a vtedy by sa dalo skôr hovoriť o namotanosti alebo pobláznení ako o zamilovanosti a až potom to do toho prerastie. úprimne si ani neviem predstaviť, že by to bolo inak. a také že byť s niekým len kamarát a zrazu sa doňho zamilovať je z môjho pohľadu už úplná hovadina
Asi nie, lebo ten druhý to cíti a je mu kvôli tomu blbo...A keď by láska nikdy neprišla, tak by som mu ublížila ešte viac ako keby že ho odpinkám na začiatku.
nemám na výber, keďže tvrdím, že zamilovať sa dá iba raz, to sa mi už podarilo a keďže s tým človekom nie som, budem mať už len takých, ktorých budem mať rada a bude ma tešiť že ich môžem spraviť šťastnými
ano, ved mat nekoho velmi rad znamena ho milovat nie?
ak milovaním myslís zatajeny dych, zapalne stehna a celkovo tu uvodnu romanticku poblaznenost, tak to je vdakabohu kratkodoby prechodny stav...
nie, pretože ak ho máš rada a doteraz si sa do neho nezamilovala...tak láske nepríde ani potom, čo s ním budeš chodiť. Len tomu človeku budeš zbytočne ubližovať. Teda to je aspoň moja skúsenosť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
"Neviem"
a ked nie?
mohlo by to byť aj tak nie?
ok
všade?
fňuk, ty čítaš moje myšlienky?
napísala si skoro doslovne čo som chcela ja
to sa mi ešte nestalo žeby som dakoho fakt silno ľúbila keď som s ním začala chodiť
podľa mňa zo začiatku to je skôr o silných sympatiách kým sa ľudia objavujú
ty telepaticky čítaš moje myšlienky...och jojoooj....to je zlé lebo potom ma môžeš aj ovládať
a keby ti vyhovovala iba psychicky?
richard! čo sa ja tu dozvedám?
@darkestangel ,
to nie je pravda a prosím ťa prestaň myslieť na moje orechy v mede, aj tak z nich nedostaneš
takže fyzicky by ti to viac vyhovovalo? :
:-S
ach jaj....prepáč moja...veď ja ti z tých orechov nechám, neboj.- smiley:
@loveistheanswer ,
už nič, už mi stačilo
už nič, stačilo
síce ... hm
@46 @50 majú recht , milovať je najvyšší level.
ak milovaním myslís zatajeny dych, zapalne stehna a celkovo tu uvodnu romanticku poblaznenost, tak to je vdakabohu kratkodoby prechodny stav...