Čaute ... Myslíte si že je normálne keď pekné a normálne dievča nemá chuť s niekým chodiť ?? ... Alebo je len ptorebné objaviť to čaro a potom to pôjde samo ? :.... Alebo čo ?
Nedávno som o tom písala blog aj rozmýšľala možno nie som až taka pekna ale normálna a v celku mudra áno ale hrnuť sa do toho tiež moc nechcem ....Ked to príde,tak to príde
pokiaľ nemáš s kým, tak to nerieš láska prichádza nebadane a vtedy, keď to najmenej čakáš- toť moje pravidlo, ktoré stále omieľam, ale je to skutočne tak
@belzeboss no v celku som nemyslela len seba ale všeobecne ..
@sislik niesi @h8u ..wáu ..perfektné dufam ze aj mna a ine to stretne @ironic presne akokeby si ma citoval @adaadisallaares a nemáš ? prečo by si chcela ? ..ale je to fajn a nieje to problém len taká uvaha
@klaudette7 fajn, mne islo o to ci v tomto veku myslis..lebo kym v 15 je to urcite normalne tak v 25 by som sa uz cudoval a v 35 by mi to uz naozaj bolo divne
pre niektorých ludi sú dôležitejšie veci ako je vzťah a keď niekto nechce tak môže sa objavovať bárs aké čaro a nič z toho nebude, z vlastných skúsenosti to môžem potvrdiť
moja kamoska ma 17 je pekna super a doteraz nechcela chalana pretoze "nema cas"...a teraz chodi s jednym lenze aj tak to chce skoncit...jenoducho nechce mat chalana je to uplne normalne pretoze v tomto obdobi vztahy este len zacinaju clovek este len dozrieva...tie 13pipky co uz mali aspon desiatich za mesiach tie tak skoro nepochopia ake je to chodit s niekym a naozaj ho lubit z tych si priklad neber...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
lepsie jak keby si bola do dakoho beznadejne zabuchnuta a stale len plakala ze ho nemozes mat..
Potom spoznal mňa a teraz ho môžete vidieť so mnou na profilovke
@mayben však aj ja si to hovorím !
@james144 tak to sa teším už teraz
@semhamforas .. veď načo si robiť problémy aj keď niekedy tie bozky a ták chýbaju
@filipkoo ďakujem za pochvalu
@nataly005 presne tak a si pekná netrep somariny nejdeš na maliny
@66janica6 nechcela ..vzťahovalo sa to aj na všetky iné
@sislik niesi @h8u ..wáu ..perfektné dufam ze aj mna a ine to stretne @ironic presne akokeby si ma citoval @adaadisallaares a nemáš ? prečo by si chcela ? ..ale je to fajn a nieje to problém len taká uvaha
a všetkym aj keď nechcem isto sa najde potm niekto ..ale kym nie tak nie D .. netreba sa hrnut ako @vewe .. aj ja si myslim