Mám taký menší "problém"... Vlastne to ani nie je problém.. Ale.. Ide po mne taký chalan.. Je fajn ale ja ho proste nechcem.. kamoška mi povedala že s ním musím chodiť lebo je dobrý... lenže ja ho beriem len ako kamaráta... Lenže ona mi stále hovorí nech
ale ináč takto ked som si pozerala staré fora asi z pred dvoch rokov a niekto mal daky problem tak mu ludia pisal veci k tomu problemu a nie taketo ironick blbosti...
k teme nezačni s nim chodiť ani nahodou -.- ked ho nechces tak ho proste nerieš
kašli na to, keď k nemu necítiš viac ako kamarátstvo, on by sa potom namotal a čo potom ak by si ho neľúbila ? Síce možnosť, že sa do neho po čase zaľúbiš existuje ale na to si ešte dosť mladá.
Ja osobne by som v 16 určite nezačala chodiť s nikým s nádejou "veď sa do neho po čase možno zamilujem" .
jednoznačne to nechaj tak, nebuď hlúpa, chodiť s niekym koho nechceš a považuješ ho len za kamaráta je úplná blbosť, viem o čom hovorím osobná skúsenosť, síce na mňa netlačila kamarátka ale bolo to podobné a vravím ti nikdy viac..
@abbey4real presne to som jej povedala... Akože nezačnem s ním chodiť.. ale je to proste také divné ked ona chodila s niekým aj ked nechcela.. a ešte mi potom povie že som prieberčivá.. ale ked k nemu nič viac necítim.. .
nechápem, čo má kamarátka spoločné s tým, s kým chodíš
ale zas aby ma chalan nezbil, že mu krivdiv kľudne to môžeš skúsiť, keď sa ti to nebude páčiť hocikedy môžeš prestať ... teda ak nežiješ v pakistane...
kamoška je očividne spoločnosťou ľahko manipulovateľná... ehm... bez vlastného názoru, tak ju ber ako personifikáciu nátlaku spoločnosti, mohla by byť týmto spôsobom pre teba veľmi prínosná. a povedz jej že ak je taký dobrý nech si s ním kľudne začne ona. a povedz jej že nič nemusíš, ale že podobný princíp platí aj na ňu jej radšej nehovor, to by asi nezvládla stráviť.
na druhú stranu... či s niekým chodiť aj keď k nemu nič necítiš, to je imho čisto vec rozhodnutia/názoru, pokiaľ mu o tom vieš neklamať, a chceš, tak prečo nie (viem, píšeš že nechceš, to len tak do budúcnosti). a ...pokiaľ nechceš, tak nemáš dôvod to robiť. dúfam že sme ti poskytli dostatočné uistenie v rozumnosti tvojho názoru a že nabudúce už pri podobne rozumných postojoch uistenie potrebovať nebudeš, aby si si za nimi bola schopná stáť
nech s nim chodi ona ked chodi s ludmi ktorych nema rada.. to je co uz toto?budem sa vodit za ruku a bozkavat osobu ku ktorej nemam hlbsi cit?to mozem bozkavat a za ruku sa vodit s mojou zlatou rybkou alebo s kaktusom co je vecne osamely na okne. :/
Presne to isté som mala aj ja. Lenže on ma ľúbil. Tiež mi hovorila že by som s ním mohla chodiť a furt mi to hovorila ale ja proste nie! Bol to môj najlepší kamoš ale iba kamoš. O 2 mesiace sa zalubil do inej a už je pokoj
a po 2. nakop tú "kamošku" ak na teba bude tlačiť a povedz jej nech si ho nechá ona ak je podľa nej tak úžasný.
Je to predsa tvoja vec, a preto sa vykašli na to čo ti ona hovorí a riaď sa svojimi pocitmi! Z vlastnej skúsenosti viem že vlastné srdce je najlepším kompasom, hlavne v týchto veciach.
Na tvojom mieste by som počkala ako sa váš vzťah vyvinie, možno sa ti raz chlapec zapáči, ale nevrhala by som sa do vzťahu keď už dopredu vieš že to nebude klapať.. Good luck
Ja to nechcem skúsiť ani nič... Len som chcela vedieť, čo si o tom myslíte... Podla mňa je to tiež blbosť chodiť s niekým koho neľúbim... @12pusinka16 určite mi je*e menej ako tebe @sandy114 neuvažujem o tom....
hovadina ... nemá to zmysel zbytočne tomu chalanovi ublížiš ... a keď je to kamarát automaticky to ublíži aj tebe ... normálne mu to vysvetli že chceš byť lne kamarátka
a tvoja kamoška to očividne nemá v hlave usporiadané ...
Zato že je kamarátka štetka,a ide snáď s každým,tak ty maj svoj rozum a podľa neho sa riaď.A baba,pokiaľ má v sebe čo len štipku cti,musí byť prieberčivá.
No a presne koli tomuto by ludia mali spat ludia s druhym pohlavim az od 18 ..ale pravdupovediac cakala som ze 16 rocny su uz trochu inteligentnejsi ...kazdopadne su ovplivneny velmi svojim okolim a sikovnymi starsimi chlapcami a male dievcata naivne to potom cely zivot lutuju ..takze k tvojmu pripadu vymen si prosim ta tu nadmierne sprostu kamaratku a aj ked budes do niekoho veelmi zalubena "nedaj mu" hned a nie este s tym s ktorym nechces chodit D a ked je taky super ten chalan tak ty budes este viac super ked ho odmietnes to ta nenapadlo?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
k teme nezačni s nim chodiť ani nahodou -.- ked ho nechces tak ho proste nerieš
Ja osobne by som v 16 určite nezačala chodiť s nikým s nádejou "veď sa do neho po čase možno zamilujem" .
Si robíš srandu? Milá kamarátka
nechápem, čo má kamarátka spoločné s tým, s kým chodíš
ale zas aby ma chalan nezbil, že mu krivdiv kľudne to môžeš skúsiť, keď sa ti to nebude páčiť hocikedy môžeš prestať ... teda ak nežiješ v pakistane...
kamoška je očividne spoločnosťou ľahko manipulovateľná... ehm... bez vlastného názoru, tak ju ber ako personifikáciu nátlaku spoločnosti, mohla by byť týmto spôsobom pre teba veľmi prínosná. a povedz jej že ak je taký dobrý nech si s ním kľudne začne ona. a povedz jej že nič nemusíš, ale že podobný princíp platí aj na ňu jej radšej nehovor, to by asi nezvládla stráviť.
na druhú stranu... či s niekým chodiť aj keď k nemu nič necítiš, to je imho čisto vec rozhodnutia/názoru, pokiaľ mu o tom vieš neklamať, a chceš, tak prečo nie (viem, píšeš že nechceš, to len tak do budúcnosti). a ...pokiaľ nechceš, tak nemáš dôvod to robiť. dúfam že sme ti poskytli dostatočné uistenie v rozumnosti tvojho názoru a že nabudúce už pri podobne rozumných postojoch uistenie potrebovať nebudeš, aby si si za nimi bola schopná stáť
teraz rozmýšľam, či sa nedám preoperovať!
...Ked si kamoška myslí,že je taký schopný a dokonalý,prečo s ním nechodí ona ale teba tlačí do niečoho,čo v skutočnosti nechceš?
Tak po 1. ty s ním NEMUSÍŠ chodiťak nechceš
a po 2. nakop tú "kamošku" ak na teba bude tlačiť a povedz jej nech si ho nechá ona ak je podľa nej tak úžasný.
Je to predsa tvoja vec, a preto sa vykašli na to čo ti ona hovorí a riaď sa svojimi pocitmi! Z vlastnej skúsenosti viem že vlastné srdce je najlepším kompasom, hlavne v týchto veciach.
Na tvojom mieste by som počkala ako sa váš vzťah vyvinie, možno sa ti raz chlapec zapáči, ale nevrhala by som sa do vzťahu keď už dopredu vieš že to nebude klapať.. Good luck
a tvoja kamoška to očividne nemá v hlave usporiadané ...
mať tvoje problémy