Ja som za jednoznacne nie, nemiesaj sa niekomu do vztahu, nech je akykolvek, najprv nec si to vyriesia medzi sebou. Keby si mal ty priatelku a mali by ste zle obdobie, tiez by si nebol rad, keby ti ju niekto obhospodaroval. Sam som ako mladsi a sprosty liezol takto do niekomu do kapusty a je to svinstvo. Odvtedy dufam, ze to nezazijem aj z opacnej strany.
@thinkaboutjustice ide práveže o to že on skôr "vliezol do kapusty" mne .. lenže tým spôsobom že ja som len vykopal miesto na semeno pre kapustu .. zatiaľ čo on to zalial a vyrástla tá kapusta .. kedže ja som na tú kapustu nedával pozor .. a teraz keď už je kapusta rozkvitnutá tak sa nevie rozhodnúť že či pôjde pôvodnému farmárovi alebo tomu farmárovi čo jej pomohol vyrásť ..
@marrekk tak pokial si sa o nu nezaujimal, nemozes nikomu zazlievat, ze si casom nasla ineho. Nakoniec, ty vies najlepsie, ake mate vztahy. Ale odpovedz si aj na otazku,ci ozaj chces niekoho, kto je takto nerozhodny a mozno este nepripraveny na vztah? Aby sa potom neskor opat nezacala rozhodovat . Ja by som do toho nesiel ani omylom. Kolko mate rokov?
@thinkaboutjustice Zaujímal .. len to bolo tak, že sme sa trochu pohádali a ona si hneď myselela že sa už ani baviť nebudeme a tak šla za ním a dajak si moc rozumejú .. ale ešte týždeň predtým nechcela vzťah .. a teraz sa nevie rozhodnúť ..
Máme 18
@hoperpohroma to si len ty tak pochopila .. alebo pochopil .. neviem whatever .. vôbec to nebolo tak myslené .. akurát som reagoval nech sme v šalátovej rovine
Castokrat som pocul nazory, ze ved na tom nezalezi. A do istej miery je to pravda, kedze ludia su dnes velmi nerozhodni a vztahy su tazkopadne a nemotorne. Na druhej strane, ked ma niekto komplikovany vztah, tak co to v preklade znamena? Znamena to, ze maju medzi sebou prekazky, ale napriek tomu sa snazia ich prekonavat (aspon jedna strana). Ked sa niekto o nieco snazi, tak to je znamkou toho, ze na tom zalezi. Inak by sa clovek nesnazil, vsakze? A tiez komplikovany vztah, to moze znamenat cokolvek. Ak je to tak, ze ona sa snazi, ale nenachadza potrebnu odozvu a preto sa to snazi kompenzovat s niekym druhym (s mensou prioritou), tak je to tiez cudne. Ale to je len priklad. Komplikovany vztah si predstavujem implicitne tak, ze dvaja sa maju radi a zivot im hadze polena pod nohy. Alebo, ze jeden z tych dvoch ma nejaky problem, hoc aj sam so sebou a podobne, co narusa harmoniu a idealny priebeh vztahu. Kazdopadne, ak to niekto s niekym druhym mysli vazne, tak nemal by do toho ist len tak. Napriklad, ze 'nas vztah' je dolezitejsi, ako 'vas vztah' alebo 'ich vztah'. Je to cele pomylene. Mozno nieco sa moze zdat ako vyhoda z pozicie lovca, ale na druhej strane je ta ista vec nevyhodou zo strany obete. A tieto veci sa mozu velmi lahko vymenit. Ak si teda ta baba mysli, ze na tom nic zle nie je, tak si predstav seba v ulohe toho chlapca, s ktorym ma ten komplikovany vztah (alebo co). Skus si predstavit, ze nemoze sa to medzi vami uz nikdy skomplikovat, lebo v tom pripade si ta jednoducho vymeni - trebars na bozkavanie a tak - za niekoho ineho. Ako budes v tom pripade spat, ked si uvedomis, ze mate komplikovany vztah. Budes jej vtedy doverovat a budes jej verit, ze uz je ina, ze s tebou by to neurobila? To je tak. V niektorych veciach sa ludia nemenia. Teda, pokial na to nemaju dovod (padny dovod). Preto som zvolil moznost nie - nema to ziadnu buducnost. Ale ak to myslis menej seriozne, tak by som si zvolil moznost 'ano.'
To si trafil presne mňa. Idem sa von s chalanmi zabaviť a narazíme si baby. Tá, s ktorou som bol, bola stále nadržaná, no nakoniec jej volal jej frajer, a ona, že sa s ním chce rozísť a hádali sa. No ja som cúvol, ja sa nerád strkám do vzťahov ako tretí.
Keby si nepísal ako farmár o kapuste, ale o skutočných veciach, asi by som ťa aj pochopil a poradil ti. Ako som už napísal vyššie, mal som možnosť sa len zabaviť s babou, ktorú nepoznám a ja som už mal skúsenosť z minulosti, kedy ma moja ex nechala, aby mohla byť s chalanom, ktorý sa len tak zrazu objavil, lebo sme mali hádky medzi sebou. Proste hľadala oporu inde. A mi príde veľmi sebecké nepozerať sa na ľudí ako ľudí s citmi. Chceš povzbudiť, že ty si si dobre rozrobil frajerku na vzťah a niekto ti ju ukradol a ten niekto je zlý? Alebo sa len zamýšľaš či to bolo z jej strany fér a snažíš sa pochopiť jej zámer? No tak krátko, spýtaj sa jej. Ak jej neveríš, tak nemáš čo viac riešiť a nechaj ju plávať.
Keď má niekto vzťah, aj ked je neznam jak definovaný ako "komplikovaný", "polorozpadnutý" a whatever, tak sa do toho sakra nemiešaj. A to, že si ju ako chcel aj predtým alebo čo, ti nedáva na ňu žiadne výsosné právo s ňou teraz dačo riešiť.
A ked je tá baba nerozhodná, čo si písal v @6 či kde, a defakto chcela anjprv teba a potom zrazu iného, tak mi to ani nepríde ako dobre strávený čas.
@13@14@16
Vyzerá to fakt zle ako som to napísal, že mi ju "ukradol" .. tak som to vôbec nemyslel. Je totižto jasné, že som to pokazil keď som sa s ňou bez príčiny pohádal .. Lenže potom prečo keď sme spolu tak sa nebráni?
Komplikovaný vzťah je taký u nej že ona z neho necíti záujem o ňu a že sa ani nezaujíma o to či s niekym je vonku na druhej strane je z neho paf..
Ja som si práveže to predstavoval ako aj mňa takto nahradí a to je tá vec čo ma vlastne odrádza na tom celom, že keď môže jeho tak prečo by to nespravila pri mne.. keď sa bude nudiť ..
Pre jej dobro by bolo lepšie ju nechať ale nepomôžem si keď je s ňou tak dobre .. A v podstate je to celé na nej ako sa rozhodne tak prečo sa o ňu nezaujímať viac než on?
Inak každý tu robí drámu kks aj on je decko tak jeho "bozkávacia" má max. 15 rokov a ona už brutálne vážny a bohužiaľ komplilovaný vzťah musí mať...
Nech si robia keď sú mladí....
Aj tak na seba zabudnú
ked je komplikovaný ten vzťah, tak počkaj a možno ho ukončí a potom možeš, aj ked je vo vztahu nemala by sa kade-tade vylizovať potom sa to može stat aj tebe a ona pojde za inym
Moze ti to byt jedno. Je to jej vec, jej problem a musi si ho ona riesit. Ty musis vediet co chces. Ak sa chces posunut normalne jej povedz ze ju chces proste. Ona to mozno aj potrebuje pocut. A mas jasno... ak ta odmietne nestala ti za to a usetril si cas, ak to vezme tak sama si to vysporiada. Je to v pohode, ty nemas mat co z toho vycitky a stres pokial to nie je tvoj kamarat.
@Ivan1998@Zarius viete chlapci ide o to, že som jej to aj povedal jej to proste lichotí že je o ňu záujem a keď som jej povedal, že ju nechám tak, že nech je s ním šťastná tak že prečo nemôžeme zostať kamaráti veď je nám spolu dobre.
Kde ale následne pri stretnutí mi povedala, že to s ním nevidí dobre, že chce byť s ním kamarátka, že podľa nej boli super kamaráti ale on už nechce menej..
Ja to zjavne nechám tak veci plynúť a uvidí sa čo bude .. síce asi skončím aj tak len ako kamarát ale ako tu bolo spomenuté od @Maxirotor -a tak asi bude najlepšie ísť zasadiť novú .. i keď ju mam vážne moc rád
@marrekk Ale nechapem, ako mozu byt ti dvaja kamarati, ked sa bozkavaju? 0_0 Neviem, ci som uz stary, ale za mojich cias kamaratstvo vyzeralo teda inaksie. Proste je to kurva, co ma rada intimnosti, a ked uz nejakeho chlapa nechce, tak mu povie nieco o kamaratstve a pod., co je uz totalna blbost, ked nieco mali....
@marrekk Pocuj, dam ti dobru radu. Dievca je este nevyzrete trosku asi ale nevadi. Hlavne mysli na seba v prvom rade. Urob to, ze to posun do extremu dobre ti radim. Proste jej napis ze ti s nou bolo dobre, a ze si to vies predstavit aby z toho bolo viac a nieco seriozne. Rad som ta poznal. Ju hned jebne lebo vie, ze ta strati a musi si rozmysliet. Ak ta necha, gratulujem ti. O jeden friendzone a emicialne vyciciavanie v tvojom zivote menej. Mozes riesit mrte inych krasnych zie miesto toho.
@zarius Ono nakoniec som jej také dačo aj napísal ale že ma nechce stratiť a kraviny písala na čo som samozrejme ako neostrieľaný junák a reagoval tak, že som sa k nej "vrátil" no ale nakoniec nejak sme sa prestali baviť a dopočul som sa o nej aj to čo som si myslel že proste len motá chalanov
Hej no riešiť síce by som mohol ale nie je to také ľahké a "ísť riešiť" krásne ženy..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
mozem si vypichnut oci?
zena nie je kapusta, ma hlavu a rozhoduje sa za seba, wtf to co je za pristup ze "rozrobil som ju na vztah a niekto mi ju ukradol"
Máme 18
A ked je tá baba nerozhodná, čo si písal v @6 či kde, a defakto chcela anjprv teba a potom zrazu iného, tak mi to ani nepríde ako dobre strávený čas.
Vyzerá to fakt zle ako som to napísal, že mi ju "ukradol" .. tak som to vôbec nemyslel. Je totižto jasné, že som to pokazil keď som sa s ňou bez príčiny pohádal .. Lenže potom prečo keď sme spolu tak sa nebráni?
Komplikovaný vzťah je taký u nej že ona z neho necíti záujem o ňu a že sa ani nezaujíma o to či s niekym je vonku na druhej strane je z neho paf..
Ja som si práveže to predstavoval ako aj mňa takto nahradí a to je tá vec čo ma vlastne odrádza na tom celom, že keď môže jeho tak prečo by to nespravila pri mne.. keď sa bude nudiť ..
Pre jej dobro by bolo lepšie ju nechať ale nepomôžem si keď je s ňou tak dobre .. A v podstate je to celé na nej ako sa rozhodne tak prečo sa o ňu nezaujímať viac než on?
Inak každý tu robí drámu kks aj on je decko tak jeho "bozkávacia" má max. 15 rokov a ona už brutálne vážny a bohužiaľ komplilovaný vzťah musí mať...
Nech si robia keď sú mladí....
Aj tak na seba zabudnú
Kde ale následne pri stretnutí mi povedala, že to s ním nevidí dobre, že chce byť s ním kamarátka, že podľa nej boli super kamaráti ale on už nechce menej..
Ja to zjavne nechám tak veci plynúť a uvidí sa čo bude .. síce asi skončím aj tak len ako kamarát ale ako tu bolo spomenuté od @Maxirotor -a tak asi bude najlepšie ísť zasadiť novú .. i keď ju mam vážne moc rád
Hej no riešiť síce by som mohol ale nie je to také ľahké a "ísť riešiť" krásne ženy..