Klikla som síce že nikdy, ale v prvom ročníku som chodila v škole na wc, len teraz vobec nechodím. Ja to mám totiž tak, že celý čas čo som v škole mi na wc netreba, a ako tam idem domov, pred bránou mi začne byť treba
ja idem a spravim im tam poriadny smrad! tak im treba. nemam rada tu skolu, ani tych ludi, takze veci ako hanba neriesim. ale je to nepohodlne cupiet v podrepe pri mise (nikde si nesadam na WC dosku, len doma)
Ale minule v práci sa mi rozum zastavoval... Bolo totiž striedanie smien, čiže jedna odchádzala a druhá práve prichádzala a na záchodoch smrad nenormálny... Buď si to niekto nevie odniesť domov alebo sa vysrať pred odchodom z domu
Zase nemame obsraté zachody aby som sa tam bala aj dvere otvorit. Chodím, ak je to nevyhnutné, avsak nevyhladavam situacie aby som mohla vyprazdnit crevo prave v skole Ale mam spoluziaka ktory to praktizuje pravidelne vzdy po velkej prestavke sa vypyta cez hodinu, nech tam ma klud D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
veď keď treba, tak treba, sadnúť si aj tak nesadnem a vážne tam necítim potrebu trčať pol hodiny
a raz si spomínam na jednu trápnu poznámku mojej triednej lebo som sa vypýtal pred písomkou a všetci museli na mňa čakať
only at home
ja kakam doma. a vela
azda nebudem 8 hodín to potlacovať
Predstav si, že lyžuješ a ideš dole kopcom. A tak nejako, ja neviem. Proste, ako by si to riešila v lese, tak podobne, len s tým, že tam máš misu.
Ale minule v práci sa mi rozum zastavoval... Bolo totiž striedanie smien, čiže jedna odchádzala a druhá práve prichádzala a na záchodoch smrad nenormálny... Buď si to niekto nevie odniesť domov alebo sa vysrať pred odchodom z domu