Chodím skoro každý rok . Je to náročné vyhovieť každému , pokial ide o vyber miesta ale keď ich zhodnotím , dopadli vždy suprovo . A práve o to ide . Zažiť spoločný relax , zábavu a utužiť rodinne vzťahy
naposledy som bola asi pred 2 rokmi, 10 dní v Paríži, no neodmietni to keď ti to celé zaplatia a bývať sme šli k rodine čo tam máme tak neviem či sa to vlastne ráta ako rodinná dovolenka ale taká že pri mori tak to som bola naposledy už asi pred 4 rokmi
Len s tatinom, naposledy sme boli asi pred 10 rokmi pri mori. A ešte na Slovensku aj so psíkom, prípadne až traja so psíkom aj potom neskôr. My máme mini rodinu, sme v podstate traja a žiadne ostatné vzťahy sa skoro vôbec neudržiavajú :/
Ja teda mám už vlastnú rodinu, ale synovia sú maličkí, takže zatiaľ sme dovolenku neplánovali. Naposledy som bola pri mori myslím pred 4 rokmi s rodičmi. Už nikdy viac
chodil som a vždy som to oľutoval. Keď sme dlhodobo všetci spolu, hádky sú v hodinových intervaloch a vonkoncom to nie je príjemne strávený čas. Navyše absolútne nezdieľam predstavu dovolenky s rodičmi - oni chcú celý týždeň, každý jeden deň väčšinou stráviť opaľovaním sa na tom istom mieste, ideálne kde je milión iných ľudí.
ja rád objavujem a chodím na nové miesta. Naposledy som radšej dovolenku prespal
Ja vždy rada chodím, lebo tatko cestuje defakto zadarmo a ja rada spoznávam svet. teraz je to tak, že ked niekde ideme, tatko si vybaví svoje, ja medzitým skočím do wellness, k moru atd, potom si dáme dáke potulky spolu, obed/večeru alebo nákupy a tak. Sme tam aj spolu aj každý sám a niekedy berieme aj jeho kolegu abo moju kamku a tak.
A ešte chodíme s babčou ale to len autom tak po SR/okolí a je to pecka.
Nechodim, dlho uz ani neboli na dovci a naposledy, aspon co si aj pamatam, tak to bolo ked som mal asi 16, to sme boli stanovat v Slovenskom raji. Teraz uz len obcas nejake kratkodobe - 1 dnove vylety. S tym nemam problem, to sa obcas pridam. Ak by ale niekam sli, tak by som mozno siel tiez, hlavne ak by to mohlo byt zaujimave.
Chodíme každý rok, niekedy aj viackrát do roka s našimi ideme tento rok dokonca 3x spolu na dovolenku, so širšou rodinou (starí rodičia, krstní...) máme naplánovanú chatu v auguste
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ja rád objavujem a chodím na nové miesta. Naposledy som radšej dovolenku prespal
A ešte chodíme s babčou ale to len autom tak po SR/okolí a je to pecka.
A teraz idem na Malorku a tiež to bude vlastne rodinná dovolenka, keďže idem s dcérou, jej otcom a... Karoľom