dpc ja som cital ne ze blicujem ale ze biciklujem dal by som tu moznost ale
inac casto a dost vela blicujem,a koli srande sa mi tam ani neoplati moc chodit,a aj tak sa neucim
no tak ja skolu nemam rada.. ked som chodila na zakladku tak tam bolo vsetko fajn .. super kolektiv a spoluziaci... no proste waaaw tam bolo.. a teraz??.. hm same skupinky su u nas,.. a ziaden kolektyv..cudnee velmi.. a este aj vela sakra ucenia strasne maame .. nas tam len zdieraju
skola je vpohode, neucime sa nic co by sa nedalo pochopit, ked sa doma trocha poucim tak v skole nestresujem.. no problem ale o zs sa to neda povedat... nikdy sme sa nic poriadne neucili, v triede bola slaba uroven vedomosti (az na par vynimiek
Milujem spolužiakooooooooov čiže pr enich tam chodím rada aj niektoré hodiny súú celkom ok teraz som doma bo som chorá ale do školy sa nehoráázne tešíím
keby v tej hrozostrasnej institucii nebola taka zabava tak by som tam asi umrela dneska nasa profesorka zahlasila, ze triedu ako sme my este nezazila,ze absolutne sabotujeme skolske pravidla ,ze ten pomaranc ,co si spoluziak akurat supe ju ostriekal,ze nechape tomu preco ked po zvoneni vchadzala do triedy medzi dverami stretla spoluziaka ktory vychadzal s telefonom v ruke a ked prechadzal okolo spravil len PSST...,ze polka ludi je jej otocena chrbtom a je u nas taka neformalna atmosfera,ze nevidi dovod preco sa vobec pri odchode z domu prezliekala z pyzama,preo maju ludia potrebu jej zverovat svoje traviace tazkosti pred odchodom na WC popripade kricat ,,zachod prisiel na mna utok od zadu''...a zakoncila to tym ,ze nabuduce si donesie kos s opratym pradlom a rozlozi si pred tabulou zehlenie aby zapadala do nasej atmosreri....takze jedine stastie ,ze je u nas aspon sranda....
@20 skola by bola zbytocna a bola by to vacsia nuda, ked je dobry ucitel tak hodinu spravi zaujimavu a neni nuda az na niektore, ked cloveka fakt nebavia...cely predmet zavisi viac menej od ucitela
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
inac casto a dost vela blicujem,a koli srande sa mi tam ani neoplati moc chodit,a aj tak sa neucim