Včera som ochorela, bolí ma hlava a smoklím.. pred spaním som ešte mrte veľa smrkala, a jak som ležala na pravom boku, určite to poznáte, stalo sa mi že v tej pravej strane hlavy mi písklo, tak som prestala smrkať.. viete čo myslím? úplne až ohlušujúco d
@anniedecadence ach asi sa to same nezlepsi.. teraz som bola v lekarni a lekarnicka mi dala nejake kvapky Usna instilacia burow + este aj nurofen mi dala, ze uvolnuje to nejake cievy ci co.. tak som zvedava ci mi to zabere
máš opuchnutú Eustachovu trubicu a prínosové dutiny - to je pri nádche/chrípke normálne, ja som tiež práve chorí a mám zaľahnuté pravé ucho kvôli tomu, keď prejde nádcha, tak to prestane, ak by ťa to moc bolelo, môže ísť aj o zápal prínosových dutín - sínusitída - zisťuje sa rontgenom hlavy a potom ti na to dá lekár lieky
@kail91 hej hej, teraz som si dala ten Nurofen stopgrip, kde je napisane, ze to aj na: Akútny zápal Eustachovej trubice (pocit zaľahnutého ucha).. to je asi ono, som zvedava ci pomože
@ily alebo ho vezmeš normálne ako nechutný a nepodarený žart, a nebudeš to fanaticky kritizovať ako ten cycynák @zajkousko bodaj ho Parom skáral, tam kde je! proti Tebe @ily nemám ništ, ale ten oštinoha @zajkousko mi pripomína takých fanatikov čo tu po dedine chodia satanov zahánať a vyzeraju ako kokoti bez vajec...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ja som to tiez mala... dali mi antibiotika na zapal dutit...ktore mi nepomohli ..ale to je vedlajsie
v niektorych pripadoch to zvyknu este prerazat takou kovovou vecou cez nos ak to nechce prejst ... chod jedine ku doktorke nak ta posle na ORL...
z nadchy to byvava
ako môžeš byť taký zákerný, bezcitný a priať niekomu smrť:/, je to v rubrike zdravie a nie humor .......
privolávaš na seba zlo, nečuduj sa ak sa ti nebude dneska dariť,bude to odplata za to čo tu píšeš za blboviny .....
filip
hanbi sa, takéto správanie voči žene:/........
prajem ti veľa zdravia, spomenješ si na mňa neboj!!!!.........filip
ty si nie nikto iný, ako veľke "úbohe N I Š T":- /...
filip
uz som chcel odporucit klinec ,ale nehodil sa k inym odpovediam ..
skus caj,on ti uvolni nos a bude sa ti lepsie dychat a potom ti uvolni aj usbe dutiny..