čo pomáha k tomu aby som bola chorá? už trochu som ale potrebujem byť ešte viac,máme ísť s triedou niekde do tatier na 3dni,ale ja som v triede ako čierna ovca ( konečne posledný rok ) a nechcem s nimi ísť! je to na dlho proste ich všetkých vrátane učiteľ
Prvý krok je jednoduchý. Stačí si zájsť niekde von, poprechádzať sa a spojiť príjemné s užitočným, čiže pri prechádzke mestom si niekde sadnite, najlepšie na terasu a najlepšie v ročnom období zvanom zima. Objednajte si správne vychladený perlivý nápoj, najlepšie čapovanú pollitrovú kofolu, ktorú je potrebné vypiť do minúty, prípadne menej. Po vypití troch takýchto nápojov si zájdite na toaletu a pokračujte v prechádzke. Po ceste si pokúpte zopár nanukov, prípadne, a to je ešte lepšie, jedzte napadaný a pošliapaný sneh. Máte záruku, že vašou konzumáciou spĺňate nielen funkciu odhrabávača, ale spapáte kopec užitočných bacilov. Keď už ste najedení bežte si kúpiť nejaké extra super truper najsamviac strong ultra silné mentolové alebo inak štiplavé cukríky. Zvoľte si počet kusov a dajte si na čas pri ich cmúľaní. Po ukončení tohto kroku z hlboka dýchajte čerstvý zimný vzduch. Najprv nosom, potom ústami a striedajte to až kým nepociťujete mierny závrat. V tom momente si kúpte ďalší vychladený nápoj a vypite ho.
@veruuuna236 mate ist s triedou do tatier??, ale to nemoze byt povinne ani nahodou....., normalne povedz ucitelke ze nechces ist a hotovo.... ucitelka ta nemoze prinutit ist na vylet niekde...
alebo chod si pobehat na 10-20minut von len v kratkom tricku bez bundy a urcite budes chora na 100%
ak chceš byť chorá tak sa dotýkaj všetkých kľučiek v obchodoch, podaj si ruku s nejakých chorým človekom a potom si tu ruku neumývaj ale poškrab si ňou oko alebo nos akoby ťa svrbeli, takto totiž ľudia bežne ochorievajú a nemusíš ani behať okolo domu
@veruuuna236 tak kvoli tomu neriskuj so zdravim pane boze !! chod , uvidis hory , nadychas cerstveho vzduchu a mozno na pyzamovej party sa aj skamaradis so spoluziakmi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
alebo chod si pobehat na 10-20minut von len v kratkom tricku bez bundy a urcite budes chora na 100%