Už nejaký polrok ma svrbí celé telo, raz za čas sa mi objavia na niektorých miestach svrbivé vyrážky a mám zväčšené uzliny na krku. Pri zívaní ma neskutočne bolí hrdlo, nahmatala som si na krku aj hrčky. Bojím sa,či to nie je rakovina lymfatických uzlín.
rakovinu ani zápal uzlín by tvoja lekárka nezľahčovala.
ak si si neni istá, choď si vypýtať, nech ťa pošle na sono krku. mňa tam doktorka posielala, keď si ani nebola istá, či mám trochu zväčšené uzliny (a potom mi tam našli nejakú dvojmilimetrovú zväčšenú vec a poslali ma na endokrynológiu).
svrbieť ťa môže celé telo z čohokoľvek, napríklad aj z toho, že sa sprchuješ v príliš teplej vode, alebo nesprchuješ v tom prípade ideálne si to odpozorovať, odfotiť, a ísť ku kožnej.
@laula to úplne kľudne môže byť nejaká alergia. skús sa sprchovať v studenej vode, iným sprchovým gélom, obyčajným mydlom a sleduj, čo to robí.
a áno, zabehni k doktorke.
mala by si si nájsť doktora, ktorý bude robiť svoju robotu poriadne a hlavne, ktorému budeš veriť.
na internete čítaním príznakov rôznych chorôb si môžeš myslieť že umieraš a nemusí to tak byť (alebo to môže byť aj naopak ofc)
preto radšej zájdi za doktorom, pokecaj s ním atd a uvidíš čo a ako
@0 tie internetové články radšej nečítaj tam popíšu vždy to najhoršie, choď za doktorom náhodou ja idem zajtra s podobným problémom svrbenie môžeš mať kožnú alergiu alebo niečo podobné, stím choď na kožné nech ti dá extra spešl maste
Tie hrčky o ktorých píšeš.. to som mal aj ja.. mne lekárka povedala, že keď prekonáš napr. zápal pľúc alebo chrípku tak sa ti vytvoria take guľičky(nwm to správne nazvať).. Mne to po mesiaci zmizlo. Žiaden strach.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ak si si neni istá, choď si vypýtať, nech ťa pošle na sono krku. mňa tam doktorka posielala, keď si ani nebola istá, či mám trochu zväčšené uzliny (a potom mi tam našli nejakú dvojmilimetrovú zväčšenú vec a poslali ma na endokrynológiu).
svrbieť ťa môže celé telo z čohokoľvek, napríklad aj z toho, že sa sprchuješ v príliš teplej vode, alebo nesprchuješ v tom prípade ideálne si to odpozorovať, odfotiť, a ísť ku kožnej.
a áno, zabehni k doktorke.
na internete čítaním príznakov rôznych chorôb si môžeš myslieť že umieraš a nemusí to tak byť (alebo to môže byť aj naopak ofc)
preto radšej zájdi za doktorom, pokecaj s ním atd a uvidíš čo a ako