daj si mlieko a kyslú kapustu a do polhodiny sa presuň do nemocnice a vysvetli im že ta boli brucho pripadne rovno im povedz ze máš salmonelu !!! hahahaha
za toto by som ludi bila ... ked si dakto kvoli nejakym chujovinam ako skola a pod, nevazi svoje zdravie , jaj , to ma vie vytocit .. kolko ludi by dalo za zdravie cokolvek .. a kto ho ma , vymysla chujoviny a riskuje, ze sa "babske recepty na chorobu" vymknu z ruk a ochoreju naozaj a vazne .. skoda reci uz nad niektorymi
@rrr666 Trochu porozmýšľaj skôr ako ničo napíšeš. Salmonela je druh baktérie môžeš žrať čokoľvek pokiaľ to priamo neobsahuje túto baktériu salmonelózu nedostaneš. To je taký mýtus ako s Tetanom a hrdzavými klincami to je tiež druh baktérie konkrétne Clostridium tetani a na slovensku nemal nikto Tetanus už vyše 20 rokov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
načo ti to je?
ja neviem, mozes napr zacat oblizovat uchytky v autobusoch...alebo klucky na verejnych miestach, ale zachodove misy
áno, vyhla som sa písomke,ale mala som angínu ako fras.
ps:cestou sa neposer !!!
filip