Co si myslite o novych pravidlach ako musia byt chovane sliepky, co sposobilo zvysovanie cien vajec? Teraz to chcu spravit aj s prasiatkami...to znamena ze by isli hore aj ceny bravcoveho...
Ja osobne suhlasi s nejakymi normalnymi podmienkami pre ti
Ceny vajec pôjdu stále hore, lebo vajec v celej Európe je nedostatok kvôli obohateným chovom.
A to s tými Arabmi, to je ich náboženstvo, ono si to tak vyžaduj. A tak isto to majú aj Židia.
Podľa mňa určité podmienky musia pre zvieratá byť vytvorené. Aby znášali dobre, aby bol efektívny výkrm, ale nič extra. To mäso je v podstate stále rovnaké, iná je len cena.
@ohavnost to by som si pozrel...koľko percent tovaru v supermarketoch tvorí domáca výroba ...mäso napustené vodou , umývanie mäsa aby bolo čerstvé , chleba s pomletých suchých chlebov a nedopekanie aby sa zdal byť čerstvejší ( tento problém s chlebom je v CZ) -ale to už je zasa niečo iné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
A to s tými Arabmi, to je ich náboženstvo, ono si to tak vyžaduj. A tak isto to majú aj Židia.
Podľa mňa určité podmienky musia pre zvieratá byť vytvorené. Aby znášali dobre, aby bol efektívny výkrm, ale nič extra. To mäso je v podstate stále rovnaké, iná je len cena.
u nás určite nie... hlavne tam na tom bitúnku, tak sa na veľkých slovenských bitúnkoch k zvieratám nechovajú, o tých menších bitúnkoch radšej pomlčím
Nemáme od USA ďaleko