jooj, ani nehovor, tam som chodila, mala by som cvicit kedze sa hrbim a mam z toho dost velke problemy, ale nuz, lenivost je lenivost.. keby bol niekto kto mi to pripominal alebo ja neviem co
no a tie cviky to sa tazko opisuje, ved preco nejdes na rehabilitaciu?
aj ja som kedysi chodila na rehabilitáciu kvôli chrbtici... z tých cvikov si už takmer nič nepamätám, ale kdesi by som mala mať aj ten papier s tými cvikmi, len neviem kde
Bola som na rehabilitáci.A dali mi cviky...25 ?30 ?Niečo medzi...písať sa mi to nechce mám to na papieri je toho veľa...ak si tam dojdeš oni ti daju...ak to teda potrebuješ...
Tak ono na chrbticu ich je celkom dosť, napríklad, ľahneš si na brucho ruky si preložíš jak keď sa modlíš /lepšie to vysvetliť neviem =D/ dáš si ich pod čelo, lakte tlačíš hore, to už ti musí tú chrbticu vyrovnávať a potom sa dvíhaš hore trupom... pomaly, hore vydržíš a pomaly dolu.. pri tom je dôležité pozerať stále na zem nevykrúcať krkom =D...
ďalej to môžeš cvičiť tak, že ako budeš už hore trupom ideš doľava, do stredu doprava a zase do stredu, potom pomaly dole....na rehabilitácie som istý čas chodila, dúfam že som to napísala zrozumiteľne =D...bolo by ich aj viac, ale to je na dlho =D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Nie som natom tak zle.. Pytam sa len na cviky , ktore mozno cvicit doma..
no a tie cviky to sa tazko opisuje, ved preco nejdes na rehabilitaciu?
Pre svoj dobry pocit by som chcela cvicit..
neviem ci je to na rehabilitaciu , hlavne vediet zopar cvikov.. a je to.. Na internete som hladala , ale nenasla som nič :/ ..
@acvd43xa7w
ďalej to môžeš cvičiť tak, že ako budeš už hore trupom ideš doľava, do stredu doprava a zase do stredu, potom pomaly dole....na rehabilitácie som istý čas chodila, dúfam že som to napísala zrozumiteľne =D...bolo by ich aj viac, ale to je na dlho =D