na chudnutie je najlepsia delena strava ... mozes jest kolko chces a kedy chces len prosto to musis delit a vediet kedy co mozes zjest. ide o to, ze ked mas prekysleny organizmus mozes hladovat cvicit a robit cokolvek a neschudnes ... preto musis sa snazit odkyslit a potom to pojde dole aj samo .. na nete si vyhladaj, ktore potraviny su zasaditotvorne a ktore kyselinotvorne a samozrejme snaz sa konzumovat viac tych zasaditotvornych
keď sa veľa hýbeš, tak prečo nie..rýchle chudnutie potom neodsudzujem
..ja som bola skoro celý deň na nohách, keď sa začal semester a jedla som tak polovičné porcie lebo mi intráková strava až tak nechutila a šli aj dve kilá týždenne zo začiatku..pritom strava pestrá, pravidelná..
Ja som schudol za 2 mesiace 15 kg...zo 78 na 63 konkrétne, ale bol som slabý tak som začal cvičiť a nabral teraz mám zdravých 70 a postava má aj objem ...a záleží veľa aj od tvojho metabolizmu a stravy
@tess111 mozes schudnut dost. Vynechaj sladke a vyprazane jefla, neprejedaj sa a nejedz vecer nic velke. Pi iba vodu a sem tam sa aj yrochu hyb.
Ja takto fungujem od oktobra - novembra, lenze ja jem aj sladke obcas a mam -10kg cca
Zaklad ako to nenabrat naspat je, ze sa nesmies zacat zas prezierat a jest nezdrave veci resp v neprimeranom mnozstve. Organizmu vraj po schudnuti trva minimalne rok kym si zvykne na svoje nove ja
Záleží len na výške nadváhy prípadne obezity. Ak máš až obezitu tak môžeš dať aj 2 kg za týždeň lenže to musíš každý druhý deň aspoň hodinu cvičiť.Takto si ale treba vyberať športy ktoré moc nazaťažia klby teda:plávanie,rýchla chôdza(nie beh)pripadne fitko
A ak máš len nadváhu tak zdravé je kilo za týždeň,cvičíš rovnako len už môžeš behať a aj robiť niečo náročnejšie .
No a strava : jesť 5 krát denne každé 3 hodiny v malých porciach
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Ale podla toho co presne myslis tym rychlym chudnutim ...
aj keby si týždeň držala hladovku a cvičila do zmorenia, tak po týždni sa tak napcháš, že sa ti to vráti aj s úrokami, proste zmeň svoj jedálniček
@coleshepter pri hladovke sa vela neschudne, lebo ked nic nejes organizmus sa nastavi na taky rezim a drzi, co sa da
@bress diky
..ja som bola skoro celý deň na nohách, keď sa začal semester a jedla som tak polovičné porcie lebo mi intráková strava až tak nechutila a šli aj dve kilá týždenne zo začiatku..pritom strava pestrá, pravidelná..
pohyb je proste základ...
Ale ponocujem tak, ako si mi poradila...vidíš? Som tu!
Po pár dňoch ti dám vedieť, nakoľko efektívna je táto stratégia
ale neboj, ak sa budeš riadiť mojimi pokynmi, zakrátko z teba bude taká malá veľrybka
Ja takto fungujem od oktobra - novembra, lenze ja jem aj sladke obcas a mam -10kg cca
Zaklad ako to nenabrat naspat je, ze sa nesmies zacat zas prezierat a jest nezdrave veci resp v neprimeranom mnozstve. Organizmu vraj po schudnuti trva minimalne rok kym si zvykne na svoje nove ja
Moja matka robí všeliaké pôsty na očistenie a bohvieaké chujoviny. potom si dá pár dni iba na niakych štavách a pomaly pridáva jedlo. a nepriberie.
A ak máš len nadváhu tak zdravé je kilo za týždeň,cvičíš rovnako len už môžeš behať a aj robiť niečo náročnejšie .
No a strava : jesť 5 krát denne každé 3 hodiny v malých porciach
len k tomu treba dostatočnú depresiu.