Prosím vás mohli by ste mi poradiť nijaké typu, triky a rady na cvičenie alebo chudnutie... Poprosím len typy, triky alebo rady žiadne narážky že nemám jesť alebo tak ďakujem
@da_dka jest mozes, dokonca musis... ale nie sa prezierat... a ziadna zarucena dieta neexistuje... hzb sa, cvic a nezabudaj, ze musis spalit viac energie, nez kolko jej prijmes... v tom je cely trik. Ja somna kompletku zmenil svoje stravovacie navyky a zacal sa aj hybat a za nieco vyse roka som schudol skorto 30 kg... teraz som sice az moc chudy na svoju vysku ale rozhodne sa citim lepsie a hlavne to prospelu mojmu zdr. stavu a diagnozam...
Vyhoď pečivo, začni jesť pravidelne a normálne dávky, počítaj si gramáž jedál, zrýchli metabolizmus hiit cardio, viac vody... Použi bmi kalkulačku zisti koľko by si asi mal denne prijať kcal a od toho si to už odvíjaj... Zadarmo ti tu nikto nebude tvoriť jedálniček ak toto čakáš, ja som si napr za neho zaplatil peknú sumu.
Tak vieš či chceš drepovať, alebo chceš behať alebo robiť brušáky...
Prihlás sa do nejakého športového klubu, chodievaj na telesné, kde sa behá, a dávaj do toho všetko nech z teba tečie, veď keď ťa to baví máš na to 1,5 hodiny väčšinou tak nech to stojí za to. A jedz veľa bielkovín ... napr. syry
Hmmm pockaj, mam taky univerzalny vzorec v rukave...
CVICIT A ZDRAVO JEST
inak to asi nepojde, alebo ochoriet na nejaku vaznejsiu chorobu, clovek s rakovinou byva dost vychrtly uz potom... alebo s gastro problemami niektorymi.....
A ked chces hlavne spevnit tak vrelo aj po zdravotnej stranke odporucam jogu, power jogu, pilates.... a nemusis traposit ani vo fitku lebo sa to da vpohode doma odcvicit a na nete mas kopec info aj videii a pod
jedz sunku a bielkovine veci bez tuku,
vyprazaj na tefal panviciach s kvapkou oleja
a daj si pivo na ukludnenie
(osobne sam som tymto schudol o 10kg a viac menej sa ani o nic take nesnazil) plus ale pohyb, len ten mam ja v robote dost, takze to jedine ak sedis na riti v kancli bude treba, inac to az tak ani netreba
pi vodu alebo nesladeny čaj (žiadne sladke napoje)
pi veľa vody
žiadne sladkosti, cukrovinky, biele pečivo, fastfood...
kľudne jedz, ale neprejedaj sa..
nejedz 3 hodky pred spanim
nejedz v noci
proste zmensi dajak svoj prijem a nezer
a potom sa hyb.. nejak fyzicky pracuj, chod viac peso, nepouzivaj vytah a autobus na kazdu zastavku, chod si rano zabehat, viac rob daco fyzicky, popripade chod do fitka a najdi si dakoho, kto ti poradi ako dobre cvicit bez toho, aby si si poskodila dajak... popripade chod plavat.. plavanie je cool
našla som stránku kde sa dočítate ako zdravo chudnúť. chudnutie je kombinácia správnej stravy a cvičenia. skúste si to pozrieť » www.chudnemzdravo.sk/...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
boha, vies co, jedz este viac, to pomoze
Ved len chcela poradit
Daj si kardio cvicenie aspon hodku najmenej 3 krat do tyzdna ..napr.taka rychlejsia chodza a potom strecing
Zmen stravovanie,vyluc sladke .. tak aby si prijala menej nez vydas..nechod pod hranicu 1000 kcal vypomsti sa ti to jojoefektom
No a jedz pravidelne kazdy 2-3 hodky male mnozstvo
A pi vela vody.
Hyb sa pokial mozes co najviac.Namiesto vytahu schody. A pod
Prihlás sa do nejakého športového klubu, chodievaj na telesné, kde sa behá, a dávaj do toho všetko nech z teba tečie, veď keď ťa to baví máš na to 1,5 hodiny väčšinou tak nech to stojí za to. A jedz veľa bielkovín ... napr. syry
CVICIT A ZDRAVO JEST
inak to asi nepojde, alebo ochoriet na nejaku vaznejsiu chorobu, clovek s rakovinou byva dost vychrtly uz potom... alebo s gastro problemami niektorymi.....
vyprazaj na tefal panviciach s kvapkou oleja
a daj si pivo na ukludnenie
(osobne sam som tymto schudol o 10kg a viac menej sa ani o nic take nesnazil) plus ale pohyb, len ten mam ja v robote dost, takze to jedine ak sedis na riti v kancli bude treba, inac to az tak ani netreba
pi veľa vody
žiadne sladkosti, cukrovinky, biele pečivo, fastfood...
kľudne jedz, ale neprejedaj sa..
nejedz 3 hodky pred spanim
nejedz v noci
proste zmensi dajak svoj prijem a nezer
a potom sa hyb.. nejak fyzicky pracuj, chod viac peso, nepouzivaj vytah a autobus na kazdu zastavku, chod si rano zabehat, viac rob daco fyzicky, popripade chod do fitka a najdi si dakoho, kto ti poradi ako dobre cvicit bez toho, aby si si poskodila dajak... popripade chod plavat.. plavanie je cool
ale ak si uplne zdrava to co je napisane v @11 totalne staci....