Mám radu pre ľudkov, čo sa chcú zbaviť nadváhy. Odskúšané na sebe a funguje to. Pre mňa to bola nedobrovoľná skúsenosť, ale neľutujem to. Za 4 mesiace som schudol 13 kg. Všetko to spočívalo v jedení stále dookola jedného a toho istého jedla. Raz za deň
A odkiaľ získaš vitamíny a živiny? Z rožkov,masla a horčice určite nie... Ja som bola chvíľku na delenej strave čož trošičku pomohlo Plus k tomu cvičenie
A už keby som chcela hladovať,tak za deň zjem kúsok syra a nič iné
Ak som nedostával vitamíny a energiu, ako to, že ešte žijem a som zdravý? A ako to, že mi to pomohlo zhodiť? Ja vám nepíšem teóriu, ale prax. Tak čo sú to tu za poznámky?
Schudnut sa da.. Treba jest vsetko.. pripadne zdravsie .. Viac krat za den.. Len ked je clovek hladny.. A pojde to.. A treba si nastavit rozumny rozpocet..
Takých rád by som mala, to by som mohla písať do noci, keby som vypísala všetko, čo mi pomohlo.
Ale ide o to, že to bolo nezdravé, najlepšie je viac sa hýbať a zmeniť celkovo svoj životný štýl, lebo ak človek cvičí a zdravo sa stravuje len počas diéty a potom sa vôbec nehýbe a začne nezdravo jesť, tak všetko priberie aj s pár kilami naviac, dostaví sa jojo efekt.
Takže treba celkovo zmeniť svoj životný štýl, nie raz hladovať a potom sa napchávať.
5 rožkov za deň a schudneš? to mi pripadá moc biele pečivo je nenormálne kalorické, o masle nehovoriac a stále to isté jedlo dookola? veď to je choré, nenormálna záťaž na psychiku. Radšej malé porcie ľahkých jedál, ale obmieňať to. Prípadne raz do týždňa si dopriať niečo, na čo máš mimoriadnu chuť
Milujem rozky s maslom a horcicou, ale z nich by som sa nenasytil ani na najblizsiu hodinu...
Ja mam lepsi recept.. Staci mi ochoriet, brat antibiotika a hned je 10kg dole. Skoda len, ze potom to do mesiaca naberiem spat, ked zerem po nociach...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
A už keby som chcela hladovať,tak za deň zjem kúsok syra a nič iné
pozri sa, oni na teba neútočia, tak to nerob ani ty -____-
vážne nie je zdravé jesť 4 mesiace rožky.
Ale ide o to, že to bolo nezdravé, najlepšie je viac sa hýbať a zmeniť celkovo svoj životný štýl, lebo ak človek cvičí a zdravo sa stravuje len počas diéty a potom sa vôbec nehýbe a začne nezdravo jesť, tak všetko priberie aj s pár kilami naviac, dostaví sa jojo efekt.
Takže treba celkovo zmeniť svoj životný štýl, nie raz hladovať a potom sa napchávať.
to jedenie stále toho istého jedla znie fajn to by mi potom všetko prestalo chutiť.
ale 5 rožkov s maslom a horčicou do seba nedám! :/
nejaký iný návrh?
a je to zožrateľné
a lacné
XD
jedzte kolko chcete ale cvicte ne?
to je ako odporúčať ľuďom podráždený žlčník.........tiež by si jedol stále dookola to isté
Ja mam lepsi recept.. Staci mi ochoriet, brat antibiotika a hned je 10kg dole. Skoda len, ze potom to do mesiaca naberiem spat, ked zerem po nociach...