Ako som vám už písala, spoznala som sa so skvelým chlapom. Boli sme spolu von, u neho... pobozkal ma a aj sme sa spolu vyspali. Ja som si myslela, že to bude len taká počiatočná zamilovanosť a pobláznenosť, ktorá časom opadne ale nestalo sa tak. Aj keď kvôli málo času sme sa nevideli už skoro dva týždne, tak stále na neho nemôžem prestať myslieť a chýba mi (aj keď si stále aspoň píšeme). Z jeho strany neviem aké to je, keď mu napíšem, že mi chýba tak napíše že aj ja jemu, takisto mi píše, žeby sa so mnou rád túlil.... ale ako si to so mnou predstavuje to neviem. Nechcem na neho tlačiť, že musí byť teraz a teraz so mnou, pretože viem ako je vyťažený. Ale neviem ako mu to mám povedať, že mi na ňom záleží, tak aby som ho neodplašila a tiež aby vedel, že som do neho zamilovaná a neviem na neho prestať myslieť. To, že mi chýba myslím úprimne. Prosím poraďte mi, ako by som mu to mala nejakou jednou otázkou, alebo vetou povedať, alebo opýtať sa ho na to... alebo niečo, čím by svoju odpoveď musel prehodnotiť, a nemohol sa nejako vykrútiť odpoveďou... ďakujem
Tak počkaj - 7.9. si založila fórum, kde spomínaš, že si s priateľom už štyri roky.
O NECELÝ mesiac na to si založila fórum, kde si písala, že už VIAC AKO mesiac sa stretávaš s nejakým chalanom. Get your story straight, missy!
S mojim teraz už bývalím priateľom som sa vtedy už nestretávala. Videli sme sa asi tak max raz za 2 týždne aj to na pár minút...takže toto nemalo žiaden zmysel. S týmto som išla von ako s kamarátom, nemala som žiadnu predstavu o tom, že to takto dopadne. Asi ak by ma nepobozkal, a nebolo mi s ním tak dobre, neriešila by som nič viac. Len že po tom, keď sme spolu strávili dosť času, bozkávali sa a spali spolu musela by som byť bezcitná mrcha, aby sa vo mne neprebudili city
@domi19 musíš len slepo veriť, nič iné ti nezostáva. Ak mu naozaj chýbaš, nájde si na teba čo najviac času, len aby stebou mohol byť. Prešiel som si niečim podobným, lenže na druhej strane kvoli času láska opadla a aj tak to skončilo... ale držím palce
Moj nazor aj skusenost je taka, ze vo vztahu niet nad otvorenost a uprimnost. Nevieme si navzajom citat myslienky a rovnako nevieme (mozno prilezitostne sa to podari) jednou otazkou alebo vetou zistit to, co chceme - ale uprimnym rozhovorom sa to docielit da.
Samozrejme, na to treba dvoch. Je mozne, ze tento typek nema o toto zaujem, mozno ta len vyuzil na sex. Kazdopadne ja by som mu otvorene povedal, ako veci vidim a opytal sa na jeho postoj. Podla mna sa nemusis bat, ze ho tym vyplasis - mozno sa to stane, ale to proste len znamena, ze ten vztah pre neho neznamena tolko, co pre teba. To by pravdaze bolo bolestive zistenie, ale nemyslim si, ze je to horsie, ako byt na tom rovnako, len o tom nevediet a snazit sa interpretovat nejake naznaky z jeho spravania.
odľa mňa mu to jednoducho povedz a mysli na to, že ak sa vyplaší, tak to vôbec nie je tvoja chyba.
Je jasné, že nie každý sa cíti na vzťah, ale keď nechcel vzťah, tak nemal s tebou spať. Je tp dosť nefér...
Čiže poita je tá, že ak sa zľakne a preruší s tebou kontakt, tak ťa len využil alebo je zbabelec...
Každá skúsenosť nás posúva ďalej...
Stale hovorim ze sex pred svadbou by mali zakonom zakazat
......
Dobre tak teda naozaj
Nemala si sa s nim vyspat tak relativne skoro bez toho aby si snim mala nejaky vztah..
Ty nevies ze ak muz chce pocká..lebo mu zato ta zena bude stat ?!
Ak nie,aspon sa dozvies o tom co je zac a aky mal stebou umysel
...
Teraz..no co narobis..bude ti troska smutno potom pride mozno iny..
Len taka mala rada do buducna,pouc zo svojich skusenosti..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
O NECELÝ mesiac na to si založila fórum, kde si písala, že už VIAC AKO mesiac sa stretávaš s nejakým chalanom. Get your story straight, missy!
Samozrejme, na to treba dvoch. Je mozne, ze tento typek nema o toto zaujem, mozno ta len vyuzil na sex. Kazdopadne ja by som mu otvorene povedal, ako veci vidim a opytal sa na jeho postoj. Podla mna sa nemusis bat, ze ho tym vyplasis - mozno sa to stane, ale to proste len znamena, ze ten vztah pre neho neznamena tolko, co pre teba. To by pravdaze bolo bolestive zistenie, ale nemyslim si, ze je to horsie, ako byt na tom rovnako, len o tom nevediet a snazit sa interpretovat nejake naznaky z jeho spravania.
Je jasné, že nie každý sa cíti na vzťah, ale keď nechcel vzťah, tak nemal s tebou spať. Je tp dosť nefér...
Čiže poita je tá, že ak sa zľakne a preruší s tebou kontakt, tak ťa len využil alebo je zbabelec...
Každá skúsenosť nás posúva ďalej...
......
Dobre tak teda naozaj
Nemala si sa s nim vyspat tak relativne skoro bez toho aby si snim mala nejaky vztah..
Ty nevies ze ak muz chce pocká..lebo mu zato ta zena bude stat ?!
Ak nie,aspon sa dozvies o tom co je zac a aky mal stebou umysel
...
Teraz..no co narobis..bude ti troska smutno potom pride mozno iny..
Len taka mala rada do buducna,pouc zo svojich skusenosti..