hm, neviem čo s tým, že ti chýba dievča má spoločné fórum, si nejakú nájdi nie? či s tým máš problém? nečudujem sa, keď zakladáš takéto drblé diskusie...
firma Acron a hodí se všem ženám, které z nějakého důvodu potřebují čůrat ve stoje. Diskrétní redukce je vyrobena z pevné, voděodolné lepenky, která je anatomicky tvarována podle ženského těla. Pět kusů stojí 148 korun.
toto je tu kazdodenna diskusia.. a uz ma to prestava bavit sem vobec klikat a hlavne ked jediny text co sem napise - chyba mi dievca... ani neopise svoju zivotu situaciu.. a mi mu mame pomoct? dobre. sucitim s tebou ze nemas dievca.. ale prepac.. hladat ti ho nejdem
jo chlape viem co tym myslis.. aj mne chyba nejaka zena ale co narobis... inac vela stastia pri hladani a praj aj ty mne - btw ja nesom taka kurva jak ty lami ludia co na teba nadavaju ja ta viem pochopit
Tak nefnukaj a hladaj alebo vydrz a ono to pride same. Alebo citaj vsemozne navody nato ako ju najst a ked zistis ze je to blbost, najdi si ju posvojom alebo cakaj dalej ale no myslim ze skoda miesta zaplnat forum takymi temami. Tym treba skor zaplnat zoznamku, nie diskusne forum.
no a čo mna skoro moja bývala prinutila pod vlak, a teraz ked ju nemám tak asi tiež tak asi nebola tá pravá ale ked si kokot ako ja tak ti nič nepomože a škoda aj otavov neať druhých a je pokoj daj aspon nikto nemusi vedeť že ti je zle a zmyznešla lachšie zo sveta čo ti nesedý
Ak mi slubis ze uz nebudes o tom zakladat diskusie mozes mi napisat na ts a spolocne najdeme riesenie.... nechcem sa chvalit ale zenskemu zmyslaniu dost dobre rozumiem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
(pevne verím)
P-Mate je redukce, kterou vyrábí česká
firma Acron a hodí se všem ženám, které z nějakého důvodu potřebují čůrat ve stoje. Diskrétní redukce je vyrobena z pevné, voděodolné lepenky, která je anatomicky tvarována podle ženského těla. Pět kusů stojí 148 korun.
Tak nefnukaj a hladaj alebo vydrz a ono to pride same. Alebo citaj vsemozne navody nato ako ju najst a ked zistis ze je to blbost, najdi si ju posvojom alebo cakaj dalej ale no myslim ze skoda miesta zaplnat forum takymi temami. Tym treba skor zaplnat zoznamku, nie diskusne forum.