Poradil by mi niekto ako sa počíta chyba merania a relatívna chyba merania veľmi by mi to helplo kedže newiem kde som dal učebnicu a zajtra píšem labák Díík
toto neznášam robiť. celé vyjebané labáky hnusné. šak musíš tak spraviť, že to jeden so skupiny vypracuje a ty odpíšeš. alebo to robte spolu. či ty si ten od koho to všetcia odpisujú?
ja neviem, to nemáš spolužiakov? oni by mali vedieť presne o čo ide...žiadne spojenie s nimi? ani internetové ani telefonické a bývajú tak ďaleko? ani google nič nenašiel? fakt smola, ale ja si už úplne nepamätám, tak prepáč, no inak ti asi ostane len počkať do zajtra rána, keď budeš v škole...ak to s pomocou birdzu samozrejme nezvládneš.
skuste si prejst Strednou Priemyselnou Skolou Elektrotechnickou cez nase merania a myslim ze ti vase labaky by bolo oproti nasemu trapeniu jak dezert so slahackou a cernou nakonci a k tomu este vsetko co len chcete
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov