teraz sa smejes ale ked ti poviem ze z tych 100 miliard ludi co je tu registrovanych je asi 10 v tvojom veku a vsetci spia a jediny kkt co ti tu napise som ja...
Mojej kamarátky kamarátka sa tam vraj chystá. A môjho priatela bývalá tam ešte chodí, tuším v odbore masmediálnych, ak tam taký je. No proste čosi ako novinárstvo a tak. Páči sa jej tam, aspoň pokial dobre viem.
Hej, je, iba jedna. No tá sisooolq, tej kamarátka..ale neviem ako sa volá a ani nič, len hovorila, že sa chystá na nejakú takú školu. Neviem, či je to tá istá, dúfam áno. A Ivana, tá neviem či je na birdzi, asi nie.
Ou..to vážne? Ej, ja mám aké šťastie. Koho tu ja ešte nespoznám. Spoznala som jej sestru, najlepšiu kamarátku... ešte mamu, otca, brata, koňa, psa...no dobre, tie tri posledné sú dosť nemožné, keďže koňa nemá a pes asi na birdzi nebude..a brata tiež nemá.. Ale nevadí.
No, mohla by som sa jej spýtať, ako to tam je, ak chceš.
ja som si tam dala prihlášku, konkrétne na masmediálne a aj by som bola vďaka monitoru prijatá, ale dosť ľudí ma od toho odhovorilo, ako škola fajn, učíš sa tam vraj minimum a je to vcelku aj zaujímavé, no keď skončíš nemáš pomaly čo ďalej. tak som sa rozhodla pre multimédiá na Murgaške v BB
@cassienka ako ja neviem, rozmýšľam nad druhým odborom čo tam je - informačné systémy a služby tam sa robievajú tie multimediálne prezentácie a z masmédií by si mala uplatnenie, ak by si bola dobrá, tak buď na vysokú školu masmediálnu, alebo nejakú s podobným zameraním ale rozhodnutie je samozrejme na tebe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
este ti je veselo ?
Mojej kamarátky kamarátka sa tam vraj chystá. A môjho priatela bývalá tam ešte chodí, tuším v odbore masmediálnych, ak tam taký je. No proste čosi ako novinárstvo a tak. Páči sa jej tam, aspoň pokial dobre viem.
Chystáš sa tam, čo? A ty ideš na aký odbor?
Myslíš, že v jej veku budú už teraz spať? Mám pocit, ž vtedy chodia ľudia najneskôr spať.
@5 scumbag life sa o to postara ze teraz su vsetci ludia ktorych chce bud na marse alebo spia alebo nepoznaju BZ a ziju v jaskyni
A tak..ako inak som to mala povedať? Ja tú jej kamarátku nepoznám, ani neviem ako sa volá...tak čo som mala povedať? Ale pekne si to napísal, teda..
Ja viem, divnô reagujem, ale s humorom to beriem.
@devine ahaa...a nie je tu na BIRDZI? aspoň jedna z nich?
A ja ešte neviem chcela som ísť na masmédiá, ale uvažujem aj o druhom odbore ešte nie som pevne rozhodnutá
Hej, je, iba jedna. No tá sisooolq, tej kamarátka..ale neviem ako sa volá a ani nič, len hovorila, že sa chystá na nejakú takú školu. Neviem, či je to tá istá, dúfam áno. A Ivana, tá neviem či je na birdzi, asi nie.
No, tak len si vyer správne, aby ťa to bavilo.
Ahaa nevadí
Snáď sa rozhodnem pre správny odbor
Ou..to vážne? Ej, ja mám aké šťastie. Koho tu ja ešte nespoznám. Spoznala som jej sestru, najlepšiu kamarátku... ešte mamu, otca, brata, koňa, psa...no dobre, tie tri posledné sú dosť nemožné, keďže koňa nemá a pes asi na birdzi nebude..a brata tiež nemá.. Ale nevadí.
No, mohla by som sa jej spýtať, ako to tam je, ak chceš.
No, to ti radím.
tak jej psy určite
ale haluz no....
Jasné, bola by som moc rada, ak by si sa popýtala
Ako som stihla zistiť, naozaj malý je tento svet.
No posnažím sa, ale Ivana ma nemá moc rada.