@h8u a nevedela by si mi prosím poradiť ake predmety si zapísať na prvý semester... som z toho trošku mimo, a neviem ani kolko si ich mam zapísať a kolko kreditov mi treba ani nič.. bola by som ti veľmi vdačna
@bluepanter ideš na ten prípravný kurz na vysokú školu, čo ma byť niekedy v septembri??? Lebo mne sa tam velmi nechce... len sa bojim že tam budu hovoriť niečo doležite a potom budem mimo zas..
@smile1106 rozhodol som sa, že idem. Tiež sa bojím, že sa tam bude hovoriť niečo dôležité. Plus budem rád, ak počas tej doby aspoň pár ľudí ako-tak spoznám
A keď nie, tak počas tých prvých dní obkukám, intrák, trocha okolie, stretnem sa s niekým z BA, koho poznám, whatever
tie kurzy asi majú všetci prváci tej fakulty naraz, že?
@smile1106 to ti viem poradiť aj ja, že si zapíš všetky povinné predmety na tento rok.. pozerám, že to ti vychádza 43 kreditov. Povinne voliteľné máš odporúčané až na 2. a 3. rok, takže tie asi zatiaľ nechaj a z výberových predmetov si za 17 kreditov (alebo aj trochu viac) vyber hocičo, čo je odporúčané pre 1.ročník a čo sa ti pozdáva..
Budeš mať potom na začiatku semestra ešte dosť času na to, aby si si to ľubovoľne pomenila, vyškrtala a popridávala, takže sa toho teraz neboj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
@7
tiež som ako vyoraná myš a nechápem tomu predzápisu zatiaľ...
A keď nie, tak počas tých prvých dní obkukám, intrák, trocha okolie, stretnem sa s niekým z BA, koho poznám, whatever
tie kurzy asi majú všetci prváci tej fakulty naraz, že?
Budeš mať potom na začiatku semestra ešte dosť času na to, aby si si to ľubovoľne pomenila, vyškrtala a popridávala, takže sa toho teraz neboj