hurá hurá, ánoo hor sa na harryho pottera.... VIDELI ste už videjká z premiér? je ich toľko, že nemám kedy ich kuknúť, ale všetko tutovo vyzerá, alan rickman sa prepadol pod zem, snapea sotva ukazujú v upútavkách, to je na zlosť mám z toho zimomriavky... na dvojku nepôjdem, pokakám sa, keď snape zomrie
neplánujem, nechystám sa... ale ak by ma ktosi ukecával, tak možno sa dám ukecať... k tomuto dielu už nemám taký vzťah, aby ma rozčuľovali nepodobnosti s knihou...
hoci, v kine sa nedá veĺmi komentovať, v tomto (a vo finančných ohľadoch) niet nad pohodlie domova
@ courtneylovegrunge dik ty dáš @ a ich menááá .. šak oni tu majú nick, len tu nechodia ..a onéé teším sa, len nech ma pustia rodičia , bo matka že čo si to dovoľujem, míňať peniaze na kino :/ , ona je už nenormálna omg .. raz v živote som v kine bola ... ale rozhadzujem peniaze jasné
@ courtneylovegrunge hej @ madar a filip tagovanie onéé madar už vymýšla a ja s ním nejdem, dneska ma tak naebal teraz mi dojebe moje plány ... no veď veš, čo som ti vravela ja si zaplatím, už šetrím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
84 komentov
čiže pôjdem asi so svojím alter egom
@zlapotvora Nahaha!! ... A šak za chvílku to pojde v telke... za dva roky!
@wordsarejustdropsofrain ja tiže nenormálne och coh idem do maxu v Prešove a ty ? akedy vlastneideš?
Mmm.. V BA Ja to asi nevydržíím!
@domiki25 a ty do ktorého mesta ideš ?
uži si to
@wordsarejustdropsofrain Ďakujem aj ty potom
hoci, v kine sa nedá veĺmi komentovať, v tomto (a vo finančných ohľadoch) niet nad pohodlie domova
omg, ti zaplatím
to neva, mamča mi doloží a i tak budem mať na Krysar(ž)e (boha neviem tými českými znakmi písať)