určite nie,asi pred mesiacom som dostala drahú značkovú peňaženku ktorú nemienim vymeniť za žiadnu inú,myslím že je dostatočne velká aby sa mi zmestilo do nej všetko potrebné
neviem čo je to za sprostosť tie euro peňaženky? či aj teraz ste si triedili na 10sk, 5sk, 2sk, 1sk, a 50 hákov? pretože tie mince sú uplne ľahko rozoznateľné podľa veľkosti a farby
@10 : no ved jasné, na začiatok... ale aj tak je to len sila zvyku ... @11 : tak potom som nepochopil, lebo zase zmena meny by prečo mala súvisieť so zmenou peňaženky... tie peniaze nie su oveľa väčšie ani menšie, ani tých mincí nebude extra veľa
@12 ja len, ze vela ludi si vseobecne mysli, ze teraz bude mat same drobne viacmenej, ved preto sa aj rozbehla kampan na specialne nove penazenky, ja mam teraz aj tak v penazenke ozaj malo miesta na drobne a myslim, ze teraz ich bude aj tak trosku viac este, takze si budem musiet asi kupit novu, ale nemusi byt vobec europenazenka, taku ani nechcem vlastne... jasne?
mojej doterajšej sa nevzdám, lebo ju zbožňujem a nosím v nej aj doklady, no mincí sa mi do nej zmestí fakt málo, a tak som si na dovolenke v Bulharsku kúpila takú malú krásnu peňaženku čisto na mince. Má 2 priehradky na mince, toť vše.
noo to bude..s tím eurom.. a co su teraz tie penazenky ..su rozdelene na tie mince nwm ci sa mi to bude v obchode chciet zadelovat do tych koloniek ked budem mat plno drobnych ale tak zvyknem si
ja mam taku blbu ze ani ani na bankovky je moc mala, musim ich skladat na polovicu a na vela drobakov je mala aj tak ju nikde nenosim, drobne mam vo vreckach
chýba mi tam možnosť,ktorá ku mne sedí. Vymením od nového roka peňaženku,ale iba preto,lebo stará sa mi pokazila a na meniny som dostala od kamarátov novú,ktorá je krásna,aj keď to nie je europeňaženka
Dostala som krasnu novu penazenku na meniny kam sa mi zmesti vsetko... nevymenim ju uz za nic ine... prosto je to láska... a tak ci tak asi kde sa bude dat budem platit kartou...
Keby mi moja terajšia peňaženka vyhovovala teraz, volila by som odpoveď že nebudem meniť, ale keďže už teraz mi moja peňaženka nevyhovuje, tak by som rada zmenila...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
@11 : tak potom som nepochopil, lebo zase zmena meny by prečo mala súvisieť so zmenou peňaženky... tie peniaze nie su oveľa väčšie ani menšie, ani tých mincí nebude extra veľa
dnes som si pozerala tie euraa a vsetko sa mi rozsypalo..boze moj,to bude