Chcela by som skúsiť hennu a neviem, či mi chytí aj na farebné vlasy (normálnou farbou). Už dlhšie chcem byť ryšavá len sa k tomu akosi neviem prepracovať, tak by som rada skúsila hennu vraj je to dobré aj na vlasy a tak. Určite sa tu nájde niekto kto ju
ale nie, na blond by som to určite nedavala, na platinovu nikdy v živote a na taku prirodzenu blond len ked maš velku odvahu
ale ja som si napr. farbila normalne hnedou a potom som na to dala hennu a uplne v pohode, ale zas na tmavšiu ti henna nechyti na ryšavo ale skor tak na bordovo.. v prvých vrstvach bude oranžova, ale čím viac budeš hennovať, tak bude tmavšia, ja som asi po 10 mesiacoch mala už bordovu
záleží od kvality vlasov, ale mala by... ale inak by som si dávala pozor, akú máš pôvodnú farbu a na akú máš nafarbené vlasy? lebo ak by si si chcela pravidelne hennovať, tak tie odrasty ti nemusia chytiť na presne takú istú farbu a môže to byť trocha vidno ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
ale ja som si napr. farbila normalne hnedou a potom som na to dala hennu a uplne v pohode, ale zas na tmavšiu ti henna nechyti na ryšavo ale skor tak na bordovo.. v prvých vrstvach bude oranžova, ale čím viac budeš hennovať, tak bude tmavšia, ja som asi po 10 mesiacoch mala už bordovu
a chytila kraaaasne
jop a na peroxidovane neodporucam
@5 som nepochopila
ak máš hocijakú s prímesami, radšej nechaj nejaký odstup od posledného farbenia
a samozrejme, ak si farbila na tmavo, tak výsledok nemusí byť vidieť