Ahojte, každý rok organizujeme v škole akciu s názvom čitateľský maratón. Princíp je v tom, že sa čítajú úryvky z kníh povinného čítania. Každý žiak číta 5 minút nejaký vopred vybraný úryvok a ďalší pokračuje - symbolické podávanie štafety. Min. roku sme
pozvi si tam piatich random ľudí, nejakých zabávačov...kým ty budeš čítať, oni to môžu znázorňovať, čisto improvizačne ...alebo @1. alebo sa zamysli (normálne si sadni a brainstorming) že čo by si tam chcela vidieť ty...
@marleymt ako vieš tento projekt vznikal s takou myšlienkou, akú má, čítať v 5min. intervaloch, lenže ja keď som nahnevaná mám tendenciu meniť a nahnevať toho druhého čiže ja tam chcem vidieť to, čo tam bolo stále..... ale idem si troška ľahnúť, možno mi niečo napadne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
@marleymt ako vieš tento projekt vznikal s takou myšlienkou, akú má, čítať v 5min. intervaloch, lenže ja keď som nahnevaná mám tendenciu meniť a nahnevať toho druhého čiže ja tam chcem vidieť to, čo tam bolo stále..... ale idem si troška ľahnúť, možno mi niečo napadne