Ahojte. Rada by som chcela vedieť viac o policajnej vysokej škole alebo o Pezinku, pretože ako hladám tak žiadna normálna stránka asi ohladom tohto neni. Som maturitný ročník a chcela by som si dať prihlášku na policajnú akadémiu do BA ale ako som sa všad
Pezinok je ešte ťažší...musíš zdolať psychické a fyzické testy a plus ešte udržať sa pri samotnom štúdiu a tréningu...
Ja naozaj netuším čo to je dnes za módu hromadne sa hlásiť do štátnej správy k policajtom...pochopte ľudia, že nie každý nato má...ale to pochopíte, keď sa tam prihlásite (mnohí z vás sa tam ani nedostane) ...
@zirafkaadka Vieš...práca policajta nespočíva vo vyjadrovaní a písaní prác ale v prvom rade v tréningu...samozrejme, závisí aj od toho na aký špecializovaný typ sa zamerievaš...je tam toho veľa...ale nejaké funckie si určite vyžadujú aj vysokú školu...
@firestorm mne je to jasné To som chcela poukázať na to, čo si písal, že sa tam hlásia pomaly všetci, ale nie všetci na to majú. Neviem, niektorí ľudia asi nechávajú doma v šuplíku sebakritiku...Tým však neútočím na zakladateľku tohto fóra.
Nie nemyslím si, že Pezinok je lahší a že to je detské ihrisko bola by som dosť naivná ale viem že tam skôr prijmú ako do BA. Neviem o akej móde je reč ale to mi je jedno. Chcela som ísť k vojsku už ako malé decko sa mi to páčilo a teraz keď by som mohla ísť tak si radšej vyberiem políciu pretože vojsko už na našej krajine upadá. Neni to to, čo to bolo volakedy. Viem že musím zdolať také a hentaké testy to mi je jasné. Len neviem čo je teraz lepšie dať si prihlášku do Ba či do pezinku a čo to všetko obnáša aby som sa dostala tam, kde chcem. A chcela by som si zohnať nejaké otazky
To s tymi fyzickymi testami viem a su lahsie ako k vojsku a dokonca dobra baba by vedela spravit fyzicke bez problemov k vojsku tak co potom moze byt policia.. Pre ženy je to rocha lahsie ako pre mužov napr skok do dialky maju kratsi atd..Ja len ten psychotest.
A hladám riesenie na najkratsiu cestu k tomu co chcem co je ta kynológia a odtial mozno na kriminalistiku.
@rominatorix Dievča zlaté, ty máš riadne ambície Psychotesty sú dookola sa opakujúce jedny a tie isté otázky. Práve o tom to je, že ty v tom strese by si mala zistiť, že na to si odpovedala a mala by si odpovedať tak isto. Keď v 3 rovnakých otázkach odpovieš inak tak je jasné, čo ti asi povedia, ak sa to bude opakovať sústavne
A kriminálka nie je len tak. To trvá aj roky, kým sa tam dostaneš.
Vidím že ty si jedna z tých dievčat čo majú vždy pravdu ale nevadí nechám ťa
viem ako prebiehaju psychotesty a dokonca ked odpovieš 3 krat aj dobre a nepomýliš sa tak aj tak nespravíš, keď sa pomýliš dvakrát tak nespravíš proste nevieš ani ako a nespravíš ale možno hej čo ty vies
a ako som napísala pre mňa je prvorada kynologia a napisala som ze MOZNO kriminalistika..
Nezabúdaj na to, že medzi školou v pezinku a APZ je rozdiel APZ je vlastne štátna VŠ...zameraná na právo...daj si prihlášku do PZ, a potom začni študovať na APZ....budeš poberať nejaké % z platu a budeš len študovať...potom nastúpiš na niektoré OO PZ...po nejakom čase sa prihlásiš napr. do toho pezinka, aby si mohla dostať hodnosť napr. por., npor., kpt., atď...pojdeš robiť na skrátené vyšetrovanie, potom pojdeš robiť ''veľkú'' vyšetrovateľku...keď sa uvolní miesto nejakeho funkcionára na OR PZ tak sa strčíš riaditelovi OR PZ do zadku (alebo pred nim zatrasieš kozami) budeš robiť na nejakej funkcii...budeš sa tlačiť vyššie a vyššie a máš karier ak by si sa niečo chcela spytať tak napiš spravu
prechadzka ruzovym sadom to neni, moj brat tam bol tak ked chces napis mi spravu, ale pocul som ze vyslo nariadenie ze zeny do policie uz nebudu prijmat...
@v3nty ee suseda robi na justicii a hovorila mi ze zeny do policajnej sluzby ( pmj, pochodzkarka..) nebudu prijmat, kamaratka tam isla a neprijali ju po pohovore..
@patrikez31 mojej mamky tato je kombajnista a vravel že je to pičovina jak hrom
... dobre jebal by som nateba ale vydim že si stratený takže...
Existujú nejake určité základné ludské práva a slobody...
Neni možné aby zamestnavatel neprijal uchadzača o pracu kvoli pohlaviu disappointed:jedna nemenovaná firma čo šije sedačky pre automobilky stým mala problémy, odkial to viem ? ...proste to viem tiež mám oca čo mal kozu a tá koza poznala krtka čo oral prezidentovi záhradu
Ku policajtom ked si davaš žiadosť tak pocas skusobnej doby čo je 2roky myslím že si zaradený ku poriadkovej(nemas na výber ci dopravná,kriminalka ...) až po 2 rokoch si vyberaš zameranie (iné je justičná polícia atd..)
Ak ju neprijali tak jej nemohli napisať do rozhodnutia že vás neprimame lebo ste žena a zeny primať nebudeme(proste diskriminacia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Ja naozaj netuším čo to je dnes za módu hromadne sa hlásiť do štátnej správy k policajtom...pochopte ľudia, že nie každý nato má...ale to pochopíte, keď sa tam prihlásite (mnohí z vás sa tam ani nedostane) ...
Teda, toto platí pre mužov...čo ja viem, či sa to vzťahuje aj na ženy...
A hladám riesenie na najkratsiu cestu k tomu co chcem co je ta kynológia a odtial mozno na kriminalistiku.
A kriminálka nie je len tak. To trvá aj roky, kým sa tam dostaneš.
viem ako prebiehaju psychotesty a dokonca ked odpovieš 3 krat aj dobre a nepomýliš sa tak aj tak nespravíš, keď sa pomýliš dvakrát tak nespravíš proste nevieš ani ako a nespravíš ale možno hej čo ty vies
a ako som napísala pre mňa je prvorada kynologia a napisala som ze MOZNO kriminalistika..
... dobre jebal by som nateba ale vydim že si stratený takže...
Existujú nejake určité základné ludské práva a slobody...
Neni možné aby zamestnavatel neprijal uchadzača o pracu kvoli pohlaviu disappointed:jedna nemenovaná firma čo šije sedačky pre automobilky stým mala problémy, odkial to viem ? ...proste to viem tiež mám oca čo mal kozu a tá koza poznala krtka čo oral prezidentovi záhradu
Ku policajtom ked si davaš žiadosť tak pocas skusobnej doby čo je 2roky myslím že si zaradený ku poriadkovej(nemas na výber ci dopravná,kriminalka ...) až po 2 rokoch si vyberaš zameranie (iné je justičná polícia atd..)
Ak ju neprijali tak jej nemohli napisať do rozhodnutia že vás neprimame lebo ste žena a zeny primať nebudeme(proste diskriminacia
"ale pocul som ze vyslo nariadenie ze zeny do policie uz nebudu prijmat..."
potom sa to už vztahuje len na PMJ ?
nato ti nič nepoviem len zdôraznujem