Ahojte, píšem fantasy román a mám tam jedného zloducha, ktorému som pripísala už aj vlastnosti, meno, sčasti minulosť, no vôbec ma nenapadá, čo také by mohol chcieť ovládnuť, zničiť alebo získať. Proste čo si myslíte, že by mohlo byť cieľom mocného, sadis
aaaam....chce očipovať všetky počítače vo výrobe, aby sa mu odosielali informácie a mohol ih zneužiť a niekoho tak vydierať...ale aj zmutovanie slimákov v nejakej tajnej laborke na zabíjanie ľudí ultra prudkým slizom je fajn
Najlepší zloduchovia sú tí, ktorí majú vznešené ciele , ale sú ochotní kôli nim prekročiť všetky hranice a to ich robí zloduchmi, ktorých treba zastaviť......
Zloduchovia z pomsty sú takí... otrepaní.... dnes fičí šedá farba , čierna je v literatúre minulosť.
mohol by trebars chciet ziskat s5 nejake dievca, ktore ho pred davno davnou dobou opustilo a ktore potom ociernoval, bo mu ublizila, bo si myslela, ze ju podviedol, ale o ktorom teraz zistil, ze je fakt kus a ze byva blizko, no ale ona by mu uz nedvihala fon a on by cele noci prebdel a preplakaval a potom by sa z neho stal temny pan, ktory kazdemu robi zle, lebo uplne zatrpkol a jeho srdce sa obalilo inovatou a nikto by ho za to nemal rad, ale len preto, ze by nechapali pravu podstatu jeho hnevu, ktore je vlastne zufalstvom z vecne krvacajucich citov.
@hermes ja nejako nerozmyslam nad motivaciou konania postav, ona sa nejako vykrystalizuje pocas pisania, ci uz podla prostredia, podla inych postav atd.
daj mu minulosť verného manžela, vzorného rodiča, ale raz mu vybuchne dom a jeho život sa zrúti, pretože on prišiel o celú rodinu. bude chcieť vyzabíjať všetky rodiny, ktoré sú šťastné. zapletie sa so zlou vrstvou. mocnejší ako on mu prikážu, aby pre nich získal niečo dôležité, ale on nebude vedieť, čo to bude. on to má len prevziať (popri tom stále vraždí). keď prevzme ten balík (v meste bude panika, každý sa bojí neznámeho vraha), omylom mu padne na zem a na zem sa niečo vyleje. on sa toho dotkne a stane sa nesmrteľným. potom začne v mafii rozkazovať on. bude chcieť vraždiť nielen osobne, spohodlnie a bude chcieť zbrane. bude sa o ne biť a tak.
potom príde bod zlomu a na neho doľahne váha všetkého, čo urobil.
zošalie, veď to, že je nesmrteľný, neznamená, že mu nemôže prepnúť ešte viac.
a tak ssa bude do konca večnosti trápiť, keďže umrieť nemôže.
to je môj, nápad, ale asi je blbý, doadila by som tam pár vecí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Ale môže sa napríklad pokúsiť všetkým ženám zmenšiť prsia.. Prípadne zašiť p!če
(no dobre, mohol by to byť i normálny pytliak a tak)
a mimochodom
aaale z časti by som bola v bezpečí
Zloduchovia z pomsty sú takí... otrepaní.... dnes fičí šedá farba , čierna je v literatúre minulosť.
Príbehy sa už nepíšu ako dobro vs zlo.
ehm. no... ale nemusíme sa nejako detailne venovať tejto problematike
to vyznelo fakt čudne
ok, ale odteraz sa vždy pozastavím, keď sem budem chcieť pridať nejakú fotku...
...len taky navrh...
*grey morality forever*
dnes fičia zlodusi ,ktorí vyzerajú ako dobrí a klaďasi ,ktorí sa chovajú ako grázli
daj mu minulosť verného manžela, vzorného rodiča, ale raz mu vybuchne dom a jeho život sa zrúti, pretože on prišiel o celú rodinu. bude chcieť vyzabíjať všetky rodiny, ktoré sú šťastné. zapletie sa so zlou vrstvou. mocnejší ako on mu prikážu, aby pre nich získal niečo dôležité, ale on nebude vedieť, čo to bude. on to má len prevziať (popri tom stále vraždí). keď prevzme ten balík (v meste bude panika, každý sa bojí neznámeho vraha), omylom mu padne na zem a na zem sa niečo vyleje. on sa toho dotkne a stane sa nesmrteľným. potom začne v mafii rozkazovať on. bude chcieť vraždiť nielen osobne, spohodlnie a bude chcieť zbrane. bude sa o ne biť a tak.
potom príde bod zlomu a na neho doľahne váha všetkého, čo urobil.
zošalie, veď to, že je nesmrteľný, neznamená, že mu nemôže prepnúť ešte viac.
a tak ssa bude do konca večnosti trápiť, keďže umrieť nemôže.
to je môj, nápad, ale asi je blbý, doadila by som tam pár vecí.
načo dávať do príbehu postavu, ktorá nemá žiadnu funkciu?