ako kedy...ked ai tie cele dam strasne daleko tak nie skor take malicke ktore vedu k nieocm väcsiemu...motivacia???...ze nieco dosiahnem a tym aj mierne zvysenie sebavedomia ...
ale ked mam napriklad ciel ze cez vikend urobim generalne upratovanie celej skrine tak ju zvycajne upracem celu cize nie iba tricka a nohavice ale fakt celu skrinu
to sa velmi asi nerata ako ciel ale nic ine ma nenapada
motivaciu mam taku ze mam nejaky dovod ktory ma k tomi cielu vedie napriklad konecne najdem to sive tricko
Príliš všeobecná otázka, niekedy to dotiahnem do konca, niekedy nie, niekedy je to tak, že človek mieni a život mení a nastanú okolnosti, kedy zistím, že to tak nepôjde ako mám naplánované a musím ten ciel pozmeniť.
Ale momentálne mám obdobie perfekcionalizmu, takže všetko robím na 100 percent a dotiahnem do konca, ale zatiaľ ide len o také bežné, "každodenné" ciele, ktoré sa mi vždy podarí dotiahnuť do konca.
A ako som aj povedala v poslednej vete, záleží to aj od môjho momentálneho rozpoloženia, mala som obdobia, kedy som nič nerobila, nič nedotiahla do konca a aj obdobia, kedy musím robiť všetko perfektne, lebo inak som nespokojná a neviem žiť s tým pocitom, že niečo nerobím na 100 percent a nerobím všetko preto, aby som ten cieľ dosiahla.
U mňa je hlavne problém nájsť nejaký zlatý stred...
Nejako som sa rozpísala , ale stručnejšie to neviem napísať
Podla toho,ako velmi mi na tom zalezi..ale pri skutocne vyznamnych snoch sa nechcem nikdy vzadat,ani po padoch,stale treba znovu vstat a skusit to a raz sa to predsa podari,nie?
ja som divný človek. za všetko sa bijem, ale nečakám, že sa mi to podarí. no asi aj čakám, keď to robím. ale stále si upevňujem ciele a jednému do konca aj verím.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ako tych 15 kil som stale akosi neschudla
ale ked mam napriklad ciel ze cez vikend urobim generalne upratovanie celej skrine tak ju zvycajne upracem celu cize nie iba tricka a nohavice ale fakt celu skrinu
to sa velmi asi nerata ako ciel ale nic ine ma nenapada
motivaciu mam taku ze mam nejaky dovod ktory ma k tomi cielu vedie napriklad konecne najdem to sive tricko
ale vacsinou spontannost, ziadne plany
Ale momentálne mám obdobie perfekcionalizmu, takže všetko robím na 100 percent a dotiahnem do konca, ale zatiaľ ide len o také bežné, "každodenné" ciele, ktoré sa mi vždy podarí dotiahnuť do konca.
A ako som aj povedala v poslednej vete, záleží to aj od môjho momentálneho rozpoloženia, mala som obdobia, kedy som nič nerobila, nič nedotiahla do konca a aj obdobia, kedy musím robiť všetko perfektne, lebo inak som nespokojná a neviem žiť s tým pocitom, že niečo nerobím na 100 percent a nerobím všetko preto, aby som ten cieľ dosiahla.
U mňa je hlavne problém nájsť nejaký zlatý stred...
Nejako som sa rozpísala , ale stručnejšie to neviem napísať
ale keby sa mi podarilo zotrvať, bola by som na seba nesmierne hrdá...
a mojou motiváciou je, že ide o vec, ktorá by ma spravila fakt šťastnou...a možno aj na celý život...myslím, že to celkom silná motivácia