Ahojte, už niekoľko rokov ma trápia čierne bodky na čele, brade a nose. Veľmi ma to štve. Prípravok Clean&Clear mi nepomáha a používam ho takmer pol roka. Minulý mesiac som si kúpila NIVEA clean deeper či ako sa to volá. Ani to mi nepomáha. Nepoznáte
@nikitkaa22 Bola som raz a už sa mi neobjavili.. dala mi aj nejaky hydratačný krem... ale moje rady sú viac-menej na nič lebbo o svoju pleť sa ani tak moc nestarám :/
@nikitkaa22 zmiznu jedine ak zajdes ku kozmeticke, najlepsie ku koznej kozmeticke, nie takej hocijakej.. ta ti poradi aj ake pripravky pouzivat a zmiznu ti mozno aj po prvvom druhom sedeni =D, ,ci lezani, ci co sa tam robi =D..hlavne si to nevytlacaj doma, to ti len poskodi..btw o cene sa informujes rovno tam je to vsade inak
Ja mám olivový olej ten mi pomáha.Priamo z taliańska dovezený par dni odstaty...a tamponom si najprv vyčistim tvar a potom nanesiem olivovy olej necham celu noc a rano mi uplne lahko idu von maš cely noštek behom 2 minut...
@nikitkaa22 pravda že nie ja som len podotkla a nemusiš sa obavať že to bude nejako šmykať lebo že ti to dusi póry strašne dobra vecička toto aj ked sa holiš a maš podraždenu pokožku tak to pomaha na to na druhy deň to zmizne skoro uplne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
(a makeup co dobre kryje
@emilywolf a po koľkých náštevách ti zmizli?? a koško stála jedna nášteva??
btw: kamarátka mala problém s bodkami a jej to takisto pomohlo.... tak snáď to pomôže aj tebe..
a máš to vybavené!
@pavlinkaa no mne clean&clear nepomáha
@sprejerka01 a je nutnosť mať priamo z talianska??
@nathal garnier som používala dlho a nič