baby,(alebo aj chalani) keby ste boli prosím takí ochotní a napísali mi,ako sa zbaviť čiernych bodiek,ktoré mám na nose (to sú tie upchaté póry,či?) tak by som vám bola veľmi vďačná.. Pomôže napr. Clean & Clear ? alebo napíšte značku prípravku,ktorý v
No nehovor, že umývať sa! To si kde zistila? Zdroj chcem!
Ja som skúšala na to už dvoje prípravky od Garnier, ale od obidvoch som sa nejak vyhádzala, tak som radšej prestala. Ale hentie pásiky, čo sú v tom videu sú celkom fajn, u nás ich má Nivea za asi 5 eur a Balea v DM asi za 2,95
Chcela by som sa vám spýtať ak by ste vedeli ... ako sa volajú tie pásiky na nos ... čo tá baba si to strhávala a potom tam mala tie čierne bodky na tom .. ak by ste vedeli prosím vás strašne moc ... ak hej dajte vedeť .. Ďakujem moc
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
skus toto
ale jebáky sú super. aha:
No nehovor, že umývať sa! To si kde zistila? Zdroj chcem!
Ja som skúšala na to už dvoje prípravky od Garnier, ale od obidvoch som sa nejak vyhádzala, tak som radšej prestala. Ale hentie pásiky, čo sú v tom videu sú celkom fajn, u nás ich má Nivea za asi 5 eur a Balea v DM asi za 2,95
kupila som ho tu » monzun.sk/eshop/produkt/b...