Čaute viem že to tu už bpolo vela krát ako sa dostať z čiernej na hnedú a ako zosvetliť vlasy a ako sa zbavˇiť čiernej...mám teraz takú konkrétnejšiu otázku ..je možné aby som dostala z čiernych vlasov hnedé ak ich prefarbím s blond farbou? ...videla
vieš čo ja mám čierne vlasy od minulej zimy...myslím tak nejak a odvtedy som na čiernu nefarbila iba stale na hnedu mala som odrastene vlasy slnko mi to vobec nevytahalo takže som to musela prefarbiť znova na čierno preto sa pýtam lebo odrásť to nenechám mám svetlohnedé vlasy takže to vyzerá akoby som šedivela ale aj tak ďakujem
Ale očakávaj,že to budeš mať take viacfarebnejšie..každý vlas je inej kvality,menej/viac poškodený,záleží aj od toho ako dlho si necháš pôsobiť peroxid na vlasoch
A odfarbovanie je na vlasy náročný proces,takže ich treba ošetrovať potom...
@lady7 ja som si povedala, že sa nikdy neprefarbím. A dodržujem to, okrem melíru, ktorý vyzerá prirodzene, som na hlave nemala ešte iadnu farbu Proste blond je best
@dandybrendy závidím ti a zas mať prírodnú blond je super ja som strašne chcela mať čiernu a chcela by som ju aj teraz vyzerá to dobre len to odrastanie ....ach nebe
tak ja som ciernu stahovala asi 3x disappointed:uspesne! ) .. raz peroxid + prasok, potom syoss zosvetlovac, a jeden krat kadernicka .. vsetko ti to straaasne znici vlasy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
keď budeš zosvetlovať postupne, tak by to vlasy mohli prežiť bez väčšej ujmy....a potom to možno doladiť tou blond farbou
Ale očakávaj,že to budeš mať take viacfarebnejšie..každý vlas je inej kvality,menej/viac poškodený,záleží aj od toho ako dlho si necháš pôsobiť peroxid na vlasoch
A odfarbovanie je na vlasy náročný proces,takže ich treba ošetrovať potom...
(P.s.-na prvý raz to nemusíš mať také ako chceš
ale mne sa cierna vymyva postupne aj sama, len mi zle na nu chytaju dalsie farby, najlepsie mi chytaju na korienkoch