@21 buď rád že nežiješ v košiciach, že ich nevídaš každý deň, že s nimi necestuješ stále v mhd z ktorého musíš na najbližšej zastávke vystúpiť aby si sa neporyhal od smradu.... Ja si už ani nepamätám kedy som videla nejakého čistého cigána.. A to teraz myslím úprimne vážne....
@luthien mala si to dat ako anketu , lebo sa mi nechce citat tie rasisticke komenty ja by som s tym problem urcite nemal , nechapem jak moze nekdo podla rasy odsudzovat ludi aj ked vacsina ciganov je bohuzial ne moc dobrych , ale aj tak nebudem kvoli tomu seckych odsudzovat
@semhamforas takto..ja ti vysvetlim o co ide..aby si to pochopil..jednalo sa o diskusiu, kde hore menovaná osoba povedala, že neznáša, keď prídu starí smradľaví dochodci do autobusu a vobec by nim rano nemali cestovat a neviem čo ešte..tak mi to pri tejto prilezitosti napadlo a nedalo mi nenapisat... takže už rozumieš, prečo som to tam napisala a samozrejme že ich neporovnavam ani nikdy nebudem
nemam problem so slusnymi ciganmi, nahodou vcera som mala zakaznika, a bolo to v KOSICIACH, uplne slusny rom, ziadny cicansky prizvuk ani nic, pekne obleceny, upraveny, celkom pekny a s takym clovekom mam mat problem, preto ze je tmavsi?
Ja osobne asi nie,pretože sa mi jednoducho nepáčia.Ale ak sa ti páči tak myslím že by to nemal byť problém.Hlavne si nevšímaj reakcie prijebaných ľudí .
@musee - no neviem kade v Prešove chodíš, ale mne nepripadá až také veľké percento čistých :/ napríklad tá banda decák čo pobehuje po centre moc čistá nie je... ani ich úmysly nie sú čísté...
@klaudiqaaa - aj v PO máme také busy, len nimi asi niekto nechodí dosť často, tak nevie...
@musee dnes prišla do školy moja spolužiačka a veľmi dobrá kamarátka s rozbitými ústami, modrinami a ranami na lícach a golierom na krku, pretože ju o siedmej (!!) večer prepadli tie ryňavé hovädá...!!!! Hovor mi že som rasistická štetka- som na to patrične hrdá pretože nie som o nič horšia ako ty- trápny kokotko čo sa potrebuje za každú cenu hrať na moralistu a antirasistu len kvôli tomu, že "je to tak dobré" som zvedavá či ti tento prístup vydrží keď raz tebe takto doriadia niekoho z rodiny alebo nejakého dobrého kamaráta! decko jedno sprosté obmedzené
@musee to je téma o rómoch, nie je tu ani zmienka o nejakej inej rase ty debil už radšej nič nepíš lebo čo veta to kokotina. už sa mi tie dristy nechcú čítať čau...
podla mna staci spravit jedno ... poslime vsetkych humanistov a antirasistov z BA kt. nikdy nevideli cigana na polroka byvat k stvrti kde prevladaju cigani ... som velmi zvedavy na nich po tomto polroku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
77 komentov
hm..
radšej som ticho..
tak keby bol naozaj že poriadny kus, a preskočila by iskra, tak by som SRALA na predsudky
@47
1.Nepoznáš ma
2.Si rasistka až to bolí
3.Si štetka až to bolí
Povedz mi prečo mám byť ja primitív, vlastne väčšina ľudí v tejto diskusii sú primitívci,česť výnimkám a mne
@klaudiqaaa - aj v PO máme také busy, len nimi asi niekto nechodí dosť často, tak nevie...
Keby cista ciganka, nie je tam absolutne najmensia sanca.
Kedze neznasa tuich skurvenu "kulturu", tie ich skurvene zvyky a tie hnusne xichty, bez sance.