Dobrý deň chcem sa spýtať že ak chodia cigáni na môj pozemok ktorý je oplotený a chodia mi tam kradnuť napríklad hrušky,jablká môžem ich zmlátiť napr palicov alebo tak ? aby som z toho potom nemal problém ?
na Slovensku im nemôžeš urobiť nič...proste je to citlivá téma a nikto ju nerád rozoberá, zvlášť keď sa jedná o trestný čin...ale ako zareaguješ je na tebe, pokiaľ si to budeš vedieť obhájiť rob čo chceš...
tie nápady so psom alebo mlátením sú úplne od veci . keby si ten cigán zlomí nohu na vašom pozemku ako uteká pretože naňho kričíte tak ešte aj to by polícia prišila vám a cigán by vymáhal odškodné . je to všetko postavené na hlavu . cigán je schopný ukradnúť vám plot uvariť vášho psa a ešte pozbierať všetky slivky v záhrade . zavrela by som ich do rezervácie nech sa tam pozabíjajú .
Cokolvek co mozu odniest, ukradnut ci zjest ti nepomoze (plot, psy, elektricke ohradniky napr. pre hospodarske zvierata). Ak jedneho dorazis, vrati sa cela osada. Ak ich postrasis malo, vrati sa cela osada. Tak si s tym postrasenim daj dobre zalezat. Ak je sam, mozes ho bez bez svedkov napr. skopat do kocky. Ale dolezite je aby to bolo naozaj bez svedkov, este svedkovia v prospech veci, co si napr. aj radi kopnu mozu byt.
... ale ak je ich viac, je to horsie ... to si potom vyraba vojnu z celou osadou ... a na to by uz nemal byt sam, ale aspon aka taka skupinka susedov ... ale nesmu sa bat a ciganov nahanat spolocne a vzajomne sa strazit, napr. cela ulica ... kto sa boji neobstoji.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
kúp si psa a chovaj ho údeným. a potom ho pošli tú záhradu strážiť
od slovenskej polície čím ďalej, tým lepšie
filip
... ale ak je ich viac, je to horsie ... to si potom vyraba vojnu z celou osadou ... a na to by uz nemal byt sam, ale aspon aka taka skupinka susedov ... ale nesmu sa bat a ciganov nahanat spolocne a vzajomne sa strazit, napr. cela ulica ... kto sa boji neobstoji.