Zrkadlovku som ešte neskúšala a mobil používam len v časoch najväčšej núdze - aj to s úplným odporom a nechápem ako môže niekto "foťák" v mobile používať ako náhradu zo normálny... (Neberte to ako urážku, ale s mobilom sa proste slušné fotky robiť nedajú a naozaj je dobrý len na to, keď pri sebe akurát nemám foťák, ale vidím niečo, čo chcem ukázať priateľom a viem, že už nebudem mať možnosť odfotiť to. Ale inak nie...)
Mám celkom dobrý digitál takže tým najčastejšie, rodičia majú zrkadlovku príde mi zbytočne veľká preto to využívame skôr na rodinné akcie a na mobile využívam minimum.
Konečne som si kúpila digitálny foťák... A som spokojná. Predtým som fotila mobilom, ale nebolo to bohviečo... Keď svieti slnko, tak neodfotil nič, a v tme tiež... A ten zoom ani nehovorím
Jasne ze radsej s fotakom ale ten nenosim so sebou takze s mobilom. Koniec koncov tam mam 5mpx takze to je v podstate jedno ked nechcem robit ziadne umelecke fotky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
A na mobile mám 5mpx foťák, takže prevažne využívam ten... Keď teda už niečo fotím... Hlavné je, že ho mám vždy pri sebe.
Ale fotky seba sa mám skoro všetky robené zrkadlovkou... Nie však mnou
Ja fotím digitálnym foťákom, (mobil čisto sms, hovory) ale NAJRADŠEJ by som fotila zrkadlovkou...